Соціальна політика
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 22 Березень 2019 11:01

Готуються нові програми підвищення пенсій

Rate this item
(0 votes)

Кабінет Міністрів планує презентувати нові програми щодо підвищення рівня пенсійного забезпечення тих людей, які мають великий стаж роботи.
Про це сказав віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, інформує його прес-служба у Facebook.
«Ми розуміємо, що це несправедливо, коли людина «пропахала» все життя і отримує мізерну пенсію. Зараз ми робимо лише перші кроки. А вже найближчим часом плануємо презентувати нові програми щодо пенсійного забезпечення тих людей, які мають великий стаж роботи», — сказав П. Розенко.

За його словами, планується, зокрема, внести «певні корективи у формулу розрахунку пенсій, де можливо збільшити «вартість» саме трудового стажу для людей, які вийшли на пенсію до 2010 року».
Водночас П. Розенко розкритикував заяви певних політиків про те, що з підвищенням пенсій слід зачекати два місяці — поки завершаться вибори.
«Ідеологія чинної влади полягає в тому, що, як тільки в Пенсійному фонді з’являється додатковий ресурс, ми його одразу спрямовуємо на підвищення рівня життя наших громадян.
Ми це робили протягом останніх років і точно так само зробили і зараз», — сказав віце-прем’єр-міністр.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».