Соціальна політика
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Четвер, 27 Вересень 2018 18:32

Запрацює гаряча лінія з питань порушень під час надання соціальної підтримки

Rate this item
(0 votes)

Повідомити про факти порушень, шахрайства та корупції під час надання соціальної підтримки та отримати консультації наші співгромадяни невдовзі зможуть, зателефонувавши на гарячу лінію, яка запрацює у рамках проекту «Справедлива підтримка», що реалізується Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку.

За номером гарячої лінії можна буде повідомити як про випадки незаконного одержання соціальної допомоги з боку громадян, так і про факти порушень та корупції з боку посадових осіб, відповідальних за надання підтримки від держави.
Нині іде фінальне налагодження функціоналу гарячої лінії, у жовтні її телефонний номер з’явиться на сайті Мінсоцполітики та у ЗМІ, дізнатися його також можна буде через місцеві управління соціального захисту населення. Усі дзвінки з території України — безкоштовні.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».