Соціальна політика
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Березень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 23 Лютий 2018 12:19

Підвищено розмір пенсій військовослужбовцям

Rate this item
(0 votes)

21 лю­то­го Уряд прий­няв По­ста­но­ву «Про пе­ре­ра­ху­нок пен­сій осо­бам, які звіль­не­ні з вій­сь­ко­вої служ­би та де­яким ін­шим ка­те­го­рі­ям осіб».
Рішення про підвищення пенсій військовослужбовцям з першого січня 2018 року розроблено Міністерством соціальної політики на виконання доручення Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.
Представляючи зазначений проект постанови Міністр соціальної політики Андрій Рева заявив про те, що рішення розроблено за наслідками спільних нарад з керівництвом силових відомств, з урахуванням пропозицій, які були висловлені під час таких заходів.

«Дійсно, повне вирішення проблеми пенсійного забезпечення військовослужбовців та представників інших силових органів можливе лише з прийняттям нового Закону, але люди не повинні бути заручниками наших внутрішніх узгоджувальних процедур.
Проект постанови передбачає, з урахуванням фінансових можливостей держави, поетапне підвищення пенсій представникам силових органів, починаючи з 1 січня 2018 року.
На першому етапі таке підвищення складе в середньому не менше 1500 гривень. По закінченню першого етапу ця цифра може подвоїтись, тобто з 1 січня 2020 року пенсійне забезпечення силовиків зросте майже в два рази», — заявив Андрій Рева.

 

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».