Здоров'я
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 10 Сiчень 2020 13:08

Постійне покашлювання здорової людини вказує на наявність дисбалансу в організмі

Rate this item
(0 votes)

Постійне покашлювання у здорової людини може вказувати на різні ситуації. Подібний стан здатний говорити про наявність в організмі людей певного дисбалансу в роботі органів дихання.
Найпоширеніша причина постійного покашлювання у здорової людини — це недостатньо ефективне функціонування слизової оболонки носоглотки. Іноді вона не може очищатися від пилу і частинок, що потрапляють в організм разом з диханням.
Саме тому людина підсвідомо використовує кашель як засіб позбавлення від такої проблеми. У подібних ситуаціях не варто сильно турбуватися про своє здоров’я, однак потрібно частіше провітрювати приміщення.

Ще однією причиною постійного покашлювання у здорової людини може бути куріння. Ця шкідлива звичка негативно позначається на здоров’ї легенів та інших органів дихання, тому вона здатна спровокувати різні проблеми в їх роботі.
Окремо фахівці відзначили сухе повітря у приміщеннях, де активно працюють кондиціонери. У такому випадку потрібно частіше провітрювати приміщення або виходити на прогулянку. Якщо постійне покашлювання продовжується вже тривалий час, необхідно терміново звертатися до лікаря. Такий стан організму може бути початковим симптомом розвитку серйозних захворювань, серед яких: бронхіт, трахеїт, туберкульоз і навіть широкий спектр хвороб серцевосудинної системи.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».