Здоров'я
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 06 Лютий 2015 14:51

Повітря у будинку впливає на розвиток різного роду захворювань

Rate this item
(0 votes)

Згідно з інформацією, наданою групою науковців, повітря у будинку є причиною виникнення кількох недуг. Зокрема, за словами експертів, сушка постільної білизни або використання газової плити може стати базою для формування шкідливих мікроорганізмів.
Як заявляють дослідники, мільйони людей страждають від синдрому токсичного будинку. Повідомляється, що даний тип захворювання збільшує ризик розвитку порушень серцево-судинної системи. Крім того, у пацієнтів нерідко спостерігається схильність до появи онкології. Лікарі попереджають, що забруднення повітря сприяє виникненню проблем із верхніми дихальними шляхами людини.
Науковці також зазначили, що від синдрому токсичного будинку страждає близько 15 мільйонів 300 тисяч британців.


Медики підкреслюють, що прання постільної білизни чи приготування їжі збільшує ризик розвитку складних недуг. За словами експертів, у повітрі, яке циркулює в середині приміщення, мешкає понад 900 хімікатів і біологічних матеріалів, що мають здатність впливати на організм людини.
Пилок, цвіль, чадний газ і шерсть — все це просочується через тріщини у стінах будинків або у підлозі, осідаючи на одязі чоловіків, жінок і дітей. Таким чином, бактерії пробираються в тіло людей і починають паразитувати. Учені настійливо рекомендують використовувати очисники, а також ретельно вентилювати квартири, повідомляє healthvesti.com.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».