Економіка
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 22 Сiчень 2016 11:55

«Укрпошта» впроваджує нову послугу

Rate this item
(0 votes)

З 1 лю­то­го «Укрпош­та» до­став­ля­ти­ме ве­ли­ко­ва­го­ві ван­та­жі. Йдеть­ся про ван­та­жі від 30 до 400 кг. До­став­ля­ти­муть їх ав­то­мо­бі­ля­ми під­при­єм­ства між усі­ма об­лас­ни­ми цен­тра­ми Ук­раї­ни та по міс­ту Ки­єву в най­ко­рот­ші тер­мі­ни. Ці­на за до­став­ку за­ле­жа­ти­ме від кіль­ко­сті від­прав­лень і ви­ду та міс­ця до­став­ки.

Для прикладу: якщо ви замовляєте доставку кахлю у коробках або мішків з цементом (загальною масою 399 кг) за принципом «двері-двері» в межах обласного центру до 12 годин, то доставка буде здійснена вже наступного дня. При цьому її ціна становитиме 300 гривень. До того ж чим більша буде кількість відправлень від одного клієнта, тим менша ціна на доставку.

Детальніше про її терміни та тарифи на послугу можна дізнатися на сайті «Укрпошти», повідомляє ogo.ua.
В. о. генерального директора «Укрпошти» Ігор Ткачук наголосив, що «послуга «Відправлення масою понад 30 кг» стане дуже актуальною для маленьких торговельних компаній і для фізичних осіб». Для замовлення послуги необхідно звернутися до дільниці кур’єрської доставки у своєму обласному центрі та залишити заявку.
Укрінформ

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».