Культура
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Четвер, 16 Серпень 2018 16:33

Руслана везе в Батурин нові пісні й зіркових виконавців

Rate this item
(0 votes)

Напередодні Дня Незалежності співачка Руслана в Батурині Чернігівської області представить свій новий благодійний проект — фестиваль «Батурин. Ренесанс Незалежності» за участі зірок української естради.
Про це кореспондентові Укрінформу повідомила представниця команди Руслани Ольга Гриценко.
«23 серпня у столиці гетьманщини Батурині відбудеться великий благочинний проект Руслани — фестиваль «Батурин. Ренесанс Незалежності».

До проекту Руслана долучила багатьох друзівартистів: Сашка Положинського та гурт «Тартак», Тоню Матвієнко, українських віртуозів Василя Попадюка та Олеся Журавчака, гурт Kozak Sistem, Катю Chilly, шоубалет «Життя». Концерт Руслани та українських зірок відбудеться із симфонічним оркестром «Київська Камерата», — розповіла Гриценко.
Концерт розпочнеться 23 серпня о 19 годині на площі перед палацом гетьмана Кирила Розумовського. Вхід вільний. Профінансував проект відомий український бізнесмен Євген Сур.
Більше дізнатися про проект у Батурині можна з офіційної сторінки співачки у Facebook. У розміщеному там відео Руслана говорить, що везе до Батурина прем’єри своїх нових пісень.
На тій же сторінці оголошується конкурс на право володіти прапором з автографами всіх учасників концерту в гетьманській столиці.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».