Культура
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Четвер, 09 Серпень 2018 12:00

Руслана готує "енергетичне" шоу для всього світу

Rate this item
(1 Vote)

Українська співачка Руслана спільно з вітчизняними та міжнародними партнерами готує «енергетично незалежне» шоу, під час якого глядачів залучатимуть до процесу виробництва чистої енергії та переконуватимуть активно використовувати зелену енергію.

Про це Руслана повідомила в ексклюзивному коментарі Укрінформу.

«Зараз ми здійснюємо підготовку першого у світі шоу, яке буде абсолютно енергетично незалежним. Це моє ноу-хау як музиканта та продюсера. Також ми об’єднуємо довкола себе українські, німецькі та інші світові компанії, які допоможуть презентувати це шоу і в Україні, і у світі», — сказала Руслана.
За словами співачки, це буде унікальне шоу, під час якого глядачі зможуть побачити, як з’являється енергія сонця та вітру, як вона може використовуватися людьми, і головне — взяти участь у цьому процесі.
«Навіть рухи, танці, співи — будь-який драйв під час шоу буде конвертуватись в електроенергію. Ми зробимо шоу, яке самі ж забезпечимо енергією», — пояснила співачка.
Це шоу Руслана планує презентувати як в Україні, так і у всьому світі, зокрема в Південній Кореї та Японії.
«Наша діяльність стосуватиметься й підтримки проекту #RenewableEnergy в Південній Кореї, де зараз розглядається перехід на чисті джерела енергії, а також план примирення з Північною Кореєю завдяки цій «енергії миру». Ми плануємо максимально до цього долучитися, показати своє енергетичне шоу безпосередньо в Кореї», — зазначила співачка.
«Такі самі плани у нас є на Олімпійські ігри в Японії. Країна заявила, що Олімпіада у 2020 році відбуватиметься на чистих джерелах енергії. Ми хочемо підсилити цю ініціативу Японії, презентувати своє енергетичне шоу», — сказала Руслана.
Серед намірів співачки також «дістатися до найбільших заходів, таких як, наприклад, Євробачення, «перевдягнути» цей конкурс, продакшн, усі спеціальні івенти, щоб музичні продюсери, музиканти переходили на чисті джерела енергії, пропагували це активно».
Як повідомлялось, українська співачка, переможниця Євробачення-2004 Руслана у травні виступила на головній площі Лісабона в день фіналу Євробачення-2018, де закликала переходити на відновлювані джерела енергії та повідомила, що її творча діяльність буде спрямована на пропагування використання зеленої енергії разом із відмовою від старих джерел енергії.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».