Культура
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 22 Квiтень 2016 14:05

Україна очима дітей із АТО

Rate this item
(0 votes)

У рамках медіапроекту «Дитинство без сліз» у столиці відкрилася Міжнародна благодійна виставка картин «Україна очима дітей із зони АТО», яка буде експонуватися в музеях 50 країн світу, повідомляє unn.ua.
«Проект охопить усю Україну та відвідає 50 країн світу. Перші країни, які нас запросили, — це Угорщина, Польща та Молдова», — повідомив організатор виставки С. Ліповський.
«Місто Київ прийняло понад 120 тисяч переселенців із Луганської та Донецької областей. Дарниця — найбільшу кількість, майже 22 тисячі осіб, або 17%.

Але це лише ті, хто офіційно зареєструвався. Школи і садочки Дарницького району прийняли понад дві тисячі дітей. Будемо сподіватися, що діти змальовуватимуть картини лише з гарних пейзажів та сонячного неба», — зазначив голова Дарницької РДА Геннадій Синцов.
Під час відкриття експозиції діти, які були найактивнішими учасниками виставки, отримали заохочувальні грамоти.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».