Суспільство
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Квiтень 23, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 06 Листопад 2015 10:25

Установлено соціальну норму газу для населення

Rate this item
(0 votes)

Ка­бі­нет Мі­ніс­трів Ук­раї­ни вста­но­вив со­ці­аль­ну нор­му га­зу в роз­мі­рі 1200 ку­бо­мет­рів на весь опа­лю­валь­ний се­зон.
Про це по­ві­дом­ляє Уря­до­вий пор­тал з по­си­лан­ням на Прем’­єр-мі­ніс­тра Ук­раї­ни Ар­се­нія Яценюка.

Зазначається, що відтепер громадяни зможуть самі визначати, скільки газу використовувати щомісяця в рамках соціальної норми.
Водночас також ухвалено рішення, що в лютому 2016 р. буде здійснено контроль реальних витрат населенням газу для опалення та оцінено потребу у збільшенні соціальної норми в разі холодної зими.

Крім того, внесено зміни до постанови про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування. Названі зміни передбачають установлення коригуючих коефіцієнтів для розрахунку витрат газу, електричної та теплової енергії на потреби опалення залежно від кількості поверхів будинків.
Установлюються нормативи користування послугами для централізованого опалення за умови обладнання житлових будинків приладами обліку теплової енергії, газопостачання за наявності/ відсутності газових лічильників, електричною енергією для індивідуального опалення, а також — диференціювання тарифів за періодами доби.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».