Суспільство
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 10 Квiтень 2015 17:49

Суспільне мовлення запустили в ефір

Rate this item
(0 votes)

У пря­мо­му ефі­рі по­ча­ло транс­лю­ва­ти­ся «Су­спіль­не мов­лен­ня». Старт про­ек­ту дав ген­ди­рек­тор «Пер­шо­го на­ціо­наль­но­го» Зу­раб Ала­са­нія. Та­кож у пря­мо­му ефі­рі ло­го­тип «Пер­шо­го» змі­ни­ли на ло­го «Су­спіль­но­го мов­лен­ня».

На презентації «Суспільного мовлення» Президент України Петро Порошенко підписав Закон «Про суспільне телебачення та мовлення».
Нагадаємо, Закон про суспільне мовлення Верховна Рада ухвалила 19 березня. Він визначає, що суспільне телебачення і радіомовлення України утворюється у формі публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України», 100% акцій якого належать державі.


Згідно із законом Національна суспільна телерадіокомпанія України здійснює мовлення не менш ніж на двох загальнонаціональних каналах мовлення багатоканальної ефірної телемережі (суспільно-політичному та культурно-освітньому), на регіональних каналах мовлення багатоканальної ефірної телемережі та не менш ніж на трьох загальнонаціональних ефірних радіоканалах (суспільно-політичному, культурно-освітньому, молодіжному).
Укрінформ

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».