Земля і люди
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Квiтень 23, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 20 Грудень 2019 12:39

Львівщина готується до свят

Rate this item
(1 Vote)

У Львівській області в період святкування Різдва та Нового року очікують понад 300 тисяч туристів.
Про це під час апаратної наради у ЛОДА повідомила начальник відділу маркетингу та промоції управління туризму та курортів Марина Якушева, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
«Щороку відсвяткувати Різдво та Новий рік в область приїжджає майже 350 тисяч мандрівників. Найбільш популярними напрямками є гірські райони, курортні містечка Трускавець та Східниця, а також Львів», — сказала Якушева.

За її словами, серед іноземних туристів лідирують за відвідуванням регіону гості з Польщі, Білорусі, Туреччини та країн Балтії, серед українців найчастіше їдуть кияни, одесити та харків’яни.
Новорічно-різдвяні святкування розпочнуться на Львівщині з 27 грудня. Із дітьми можна буде поїхати до ведмежого притулку «Домажир», а також на Фестиваль «Парад вертепів» у Жовкві, на кавер-коляду за участі рок-гурту «Рокаш» у Дрогобичі. На Йорданське святкування запрошує Верещиця у Яворівському національному парку.
У Львові святкування розпочнуться вже 18 грудня, коли перед Оперним театром засвітять головну ялинку міста.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».