Це цікаво
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 30 Грудень 2016 00:10

Прогнози астрологів на майбутній рік за знаками зодіаку

Rate this item
(0 votes)

Зу­стрі­ча­ти Но­вий 2017 рік ба­жа­но в ко­лі сім’ї, одяг­не­ним у щось яс­кра­ве, але слід зна­ти мі­ру. Адже за схід­ним ка­лен­да­рем 2017 рік — час Вог­нен­но­го Пів­ня.
Лю­ди­на, яка на­ро­ди­ла­ся в цей рік, — хо­ро­ший сім’­янин, зав­жди в пер­ших ря­дах і все бе­ре на се­бе. Щоб до­сяг­ти по­став­ле­ної ме­ти, го­то­ва пі­ти на ба­га­то що. А ще во­на від­мін­но роз­би­рає­ть­ся в мо­ді й дбає про свій зов­ніш­ній ви­гляд.
Ас­тро­ло­ги ре­ко­мен­ду­ють у рік Пів­ня не лі­ну­ва­ти­ся, а бу­ти на­по­лег­ли­ви­ми і ак­тив­ни­ми. І го­то­ви­ми до то­го, що в на­шо­му жит­ті у цьо­му ро­ці від­бу­дуть­ся знач­ні змі­ни, які слід не бо­яти­ся прийня­ти.

Для Водоліїв 2017 рік буде особливо плідним у творчому плані: з’явиться багато ідей і можливостей їх реалізувати. Особисте життя також складеться непогано — будете оточені любов’ю своїх рідних, а неодружених Водоліїв чекають приємні знайомства і не тільки...
2017 рік для Риб пройде під девізом «Дім і сім’я». З’явиться можливість зустріти супутника життя, завести сім’ю або упорядкувати дім так, як хотіли. Всі плани, пов’язані з будівництвом, землеустроєм і сільським господарством, увінчаються успіхом. І до всього ви станете більш спокійними і врівноваженими.
Овнів чекає чимало цікавого. Для вас 2017 обіцяє бути успішним у багатьох аспектах: він подарує безліч можливостей і багатообіцяючих перспектив. У першу чергу це буде пов’язано зі змінами у вас самих: станете більш динамічними, ініціативними і комунікабельними. Також цілком можливо, що якісь події цього року повністю змінять ваші погляди на життя.
Тельців прогноз однозначно порадує. Вони можуть сміливо претендувати на звання найщасливішого знака зодіаку. Цей рік подарує чимало шансів утілити в життя ідеї і плани, що в попередньому році тільки зародилися у вашій уяві. А відвагою і хоробрістю ви зумієте зачарувати Півня у сфері особистих відносин.
Хоча Близнюки і вважаються більш легковажними зі знаків зодіаку, але господареві цього року ви будете до душі. 2017-й стане початком нового витка у вашому житті, принесе масу позитивних вражень і успішних проектів. Ви також значно розширите своє оточення і придбаєте нових друзів. Особисте життя буде багатим на романтичні зустрічі і дивовижні побачення.
Зірки поспішають заспокоїти Рака — найчутливішого зі знаків зодіаку. Весь рік він буде під захистом і опікою господаря року, котрий застереже від неправильних вчинків і рішень. Тому не засмучуйтеся, якщо деякі ідеї не вдасться втілити в життя — значить, вони були від початку невдалими. Однак ви зможете відкрити в собі щось нове, спробувати себе в новій якості, змінити погляди на деякі речі, можливо, навіть вирішите для себе питання сенсу життя і призначення.
Щасливці Леви — Півник вирішив узяти вас під свою опіку. Тож запасіться терпінням і витримкою — фортуна буде ходити за вами по п’ятах. Однак господар року рекомендує розвивати в собі командний дух. А друзі і колеги, можливо, допоможуть визначити напрямки вашого руху в цьому році. Відсуньте свій індивідуалізм у куточок і вчіться розуміти інших людей.
Дівам 2017 рік краще почати з підбиття підсумків минулого року, аналізу помилок і правильних рішень. Це допоможе сформувати базу для всього наступного року, який, судячи з усього, стане для вас досить удалим. Ви станете більш комунікабельними, поліпшите стосунки з керівництвом, колегами та близькими людьми. І в особистому житті Дів чекає багато радісних звісток.
У цьому році милим Терезам не варто переживати і сумувати. Ви будете як ніколи цілеспрямовані і націлені на успіх і відкриєте у собі невідоме досі джерело натхнення і творчості. Цей рік також подарує безмежні можливості для розширення зв’язків. Адже Терези під надійним захистом великодушної і благородної птиці.
2017 рік не обіцяє бути легким для Скорпіонів, однак не обійдеться і без успіхів. Удасться вирішити проблеми, які, можливо, засмучують вас уже довгий час. Однак вам слід бути дуже обережними в спілкуванні: будь-яке слово може призвести до гострого конфлікту, особливо з тими, з ким відносини тепер не надто складаються. Проте господар року позбавить вас від неприємностей будь-якого роду.
Для Стрільців при певних зусиллях з вашого боку 2017 рік стане одним із найбільш плідних і щедрих на події. Тож розширюйте коло інтересів і знайомств, плануйте і розвивайтеся. Ваша мета — вирости в цьому році як у професійному, так і в духовному плані. Вам буде потрібна витримка, організованість і головне — послідовність у рішеннях.
Козероги з нетерпінням чекали приходу 2017 року. Цього року вам варто серйозно замислитися про просування в галузі своєї професії. Адже все сприятиме цьому, навіть ваше оточення мимоволі підштовхуватиме вас до професійного розвитку. Тож використовуйте по максимуму всю інформацію, що надходитиме до вас ззовні.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».