Розмаїття
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 22 Травень 2015 21:21

Конкурс для любителів фотографувати місто

Rate this item
(0 votes)

СТОЛИЦЯ

Консорціум «Київ туристичний» спільно з Управлінням туризму Департаменту економіки та інвестицій Київської міської державної адміністрації оголосили фотоконкурс «Все починається в Києві», повідомили в прес-службі КМДА. Потенційні учасники: професіонали та аматори, українці та іноземці, туристи, гості міста та кияни — усі, хто любить фотографувати й любить наше місто. Переможців фотоконкурсу визначать 28 травня, а 30-го відбудеться їхнє нагородження.


У рамках фотоконкурсу визначено чотири категорії відповідно до чотирьох складових туристичного логотипу «Київ — місто, де все починається». Переможців буде нагороджено у номінаціях: «Київ — місто на Дніпрі», «Київ — зелене місто», «Київ духовний» та «Київ — місто кохання». Також передбачена окрема номінація за найбільшу популярність фотографії у соціальній мережі Facebook/KyivTourism.

 

МИСТЕЦЬКИЙ ПОРУЧЕНЬ

У Києві на вулиці Івана Франка відкрито так званий мистецький поручень, процес облаштування якого тривав близько двох років, повідомляє Укрінформ. Його розміщено вздовж сходів, що простягаються вниз від вулиці Ярославів Вал. Він зігріватиме руки взимку, а протягом року на ньому можна прочитати тексти молодих українських письменників і поетів. Ідея проекту належить польській мисткині Ельжбеті Яблонській, яку реалізував український архітектор Іван Мельничук.
Відкриття відбулося за участю очільників міста, директора Польського інституту в Києві Еви Фігель, архітектора Івана Мельничука, авторів текстів, нанесених на поручні, спонсорів проекту. Авторами текстів є Софія Андрухович, Лесь Белей, Таня Малярчук, Дзвінка Матіяш, Остап Сливинський та Олександр Ушкалов.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».