Розмаїття
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Субота, 21 Лютий 2015 20:21

Японці зняли на рівненщині фільм

Rate this item
(0 votes)

ФАКТ

У Токіо покажуть фільм, знятий японцями на Рівненщині, повідомляє gazeta.ua. Його сюжет безпосередньо пов’язаний з українським дивом природи — Тунелем Кохання. Стрічка вийде на екрани японських кінотеатрів 21 лютого, повідомив активіст спільноти українців в Японії «Краяни» Павло Котенко, пише Укрінформ.
Романтичну драму «Клевань, Тунель Кохання» зняв торік японський кінорежисер Акійоші Імазакі. Прем’єра фільму відбулася на Ханойському міжнародному кінофестивалі.
Тунель Кохання — пам’ятка природи місцевого значення, розташована біля селища Клевань Рівненської області. Це — зелений прохід у лісовому масиві, утворений заростями дерев, кущів, які сплелися між собою та утворили дивовижний щільний тунель точної арочної форми, який став місцем паломництва туристів і закоханих.

 

ПЕРЕМОГА У ФОТОКОНКУРСІ
Знімок українського фотографа Олексія Фурмана Shelling survivor («Та, що пережила обстріл») виграв міжнародний конкурс Picture of the Year International (POYI) в номінації «Портрет», повідомляє i-pro.kiev.ua. У кадрі — 30-річна жінка Лариса, яка постраждала під час обстрілу Миколаївки поблизу Слов’янська (Донецька область). Фото зроблено 4 липня 2014 року при визволенні міста у лікарні швидкої допомоги, після того як будинок жінки був повністю зруйнований.
Фотокореспондент Олексій Фурман розповів, що знімок зробив у підвальній лікарняній їдальні, де люди ховалися від обстрілу.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».