Різне
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Четвер, 16 Листопад 2017 11:12

Бейлін Михайло Михайлович

Rate this item
(1 Vote)

Біографія

Дата народження: 11, вересня 1977р.
Місце народження: проживає в Києві
Сімейна стан: одружений на топ моделі Аллі Григор'євій
Освіта: Закінчив Київський військовий інститут управління і зв'язку
Юрист, успішний ресторатор, бізнесмен, позаштатний радник колишнього глави Адміністрації Президента України Бориса Ложкіна.

Підприємницька і політична діяльність

Хоча Михайло Бейлін людина не публічна, про нього розповідають як про бізнесмена з досить раціональним підходом. Михайло успішно керує компаніями в різних сферах, а отриманий досвід впроваджує і в політику, паралельно займаючи посаду позаштатного радника Бориса Ложкіна.

Бейлін займав пост консультанта по ефективності підприємства в адвокатському об'єднання "Астерс" (до 2008 року вона називалася ЮК «Шевченко, Дідковський і партнери»).
Так само Михайло Бейлін був керівником рекламної компанії «Promotion Technologies» і навіть зайняв пост віце-президент Всеукраїнської рекламної асоціації. А в 2008 р Михайло Бейлін - як віце-президент Всеукраїнської рекламної асоціації увійшов до Ради підприємців при Кабінеті Міністрів.

 

У Києві Михайло більш відомий як успішний ресторатор і власник закладів «Глечик», "Dim Sum", "Сом", "Bigoli", "Хуторок", "Toscana Grill" і "Vino e Cuccino".
На останніх парламентських виборах 2014р. Бейлін йшов в списках Блоку Петра Порошенка на 83-му місці. Михайло Бейлін був позаштатним радником колишнього глави Адміністрації Президента України Бориса Ложкіна.

 

Михайло Бейліна зіграв важливу роль в прийнятті важливого проекту закону «Про реструктуризацію зобов'язань за кредитами в іноземній валюті». Згідно із законопроектом, заборгованість по кредиту конвертується за офіційним курсом Національного банку України на момент укладення кредитного договору, а курсова різниця списується банками. При цьому реструктуризації підлягають всі споживчі кредити, отримані для придбання будь-якого майна, без обмеження суми заборгованості. Простіше кажучи, даний законстал корисний для позичальників, тому що якщо основна сума кредиту та відсотки за ним будуть перераховані за старим курсом, то це стане вигідним умовою для погашення кредитів. Законопроект був прийнятий в третьому читанні 2 липня 2015 року 229-ма голосами «за».

 

Влітку 2016р. в ЗМІ противниками нових реформ поширювалися чутки про те, що міністрам АПК та інфраструктури, а також їх заступникам щомісяця доплачували зарплату "в конвертах". Згідно з цією інформацією, за "систему заохочення" відповідав Михайло Бейлін. На дані заяви в своєму інтерв'ю відповів міністр інфраструктури Володимир Омелян: "Це насправді смішна ситуація ... Насправді говорити нема про що. Тому що, по-перше, цих доплат не було. Я особисто Бейліна бачив, напевно, раз або два за все життя ... Є й інші історії, які поширювали ЗМІ. Це відбувалося кожного разу, коли ми робили якийсь кардинальний крок у зміні існуючої ситуації ... Особисто для мене дуже смішно усвідомлювати, що, коли ти пропонуєш реальну реформу тій чи іншій галузі, багато хто не слухають її з здобуття і результату, якого ти хочеш досягти ... "(з інтерв'ю В. Омеляна для інтернет-видання« Букви »від 25 березня 2016р.)
Михайло Бейлін захоплюється спортом, Сучасне мистецтвом, архітектурою та дизайном.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».