Різне
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Квiтень 16, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 25 Грудень 2015 18:12

Зустрічаємо новий, 2016 рік

Rate this item
(0 votes)

Но­вий рік — од­не з най­кра­си­ві­ших і най­яск­ра­ві­ших свят. У різ­них кра­їнах сві­ту йо­го зу­стрі­ча­ють по-сво­єму, але скрізь од­на­ко­во люб­лять і че­ка­ють.

За східним гороскопом, цей рік пройде під покровительством Вогняної Мавпи. Незважаючи на те, що астрологічний рік Вогняної Мавпи настане тільки 8 лютого, краще зустріти 2016-й уже з урахуванням смаків і пристрастей його символу. Тим паче, що Мавпа обожнює свята і неординарні події. Однак як особа вельми пихата, вона охоче прийме призначені їй почесті і в році прийдешньому та приємно вас здивує.

А оскільки останнім часом ми звикли запозичувати східні звичаї, то хотілося б дізнатися, що ж несе Вогняна Мавпа? Мавпа — непроста істота. Вона дуже емоційна, хитра і підступна. Щоб отримати бажане, тварина не зупиниться перед жодними перешкодами і застосує всі доступні засоби, може впадати з одних крайнощів в інші. Хоча вона й непостійна, мінлива в емоційному плані, її дії майже завжди досить точні та розмірені. Мавпа завжди пам’ятає про свої цілі і завдання. Любить увагу і компліменти. Для неї важливі міцна і сильна сім’я як надійний тил, де завжди можна було б знайти спокій і розуміння.
Але Мавпа як тварина мінлива й на життя впливатиме так само. Жоден рік Мавпи астрологи не відносили до спокійних, до того ж стихія цього року — вогонь. Отож обставини складатимуться досить цікаво, хоч і абсолютно не так, як ви планували. Потрібно бути готовим до того, що все перекинеться з ніг на голову, але якимось незбагненним чином раптом виявиться, що так навіть краще.
Потурбуйтеся про те, щоб Мавпа почувалася, як удома: розвісьте красиві гірлянди на стінах і під стелею — хай вони в’ються, немов ліани в джунглях. Не зашкодить і ваза з бананами, ананасами, апельсинами — вони будуть до смаку господині 2016 року.
А оскільки стихія цього року — вогонь, усе має сяяти: від вогників на ялинці до свічок у свічниках. Головні кольори року: червоний і всі його варіації, життєрадісний жовтогарячий, вишуканий фіолетовий (а також бузковий і решта схожих відтінків). Не обійтися в новорічному декорі і без золотого блиску. А ось від чорного і синього кольорів краще відмовитися.
Прикрашаючи ялинку, пофантазуйте. Актуальними можуть бути не лише кульки, шишки та фігурки Діда Мороза. Цього року можна прикрасити ялинку так, як вам подобається. І не забудьте, що Мавпа — ласунка, і їй, звичайно ж, сподобаються цукерки в блискучих обгортках і фрукти. Мандаринам саме місце на ялинці! А ще чудово виглядатимуть саморобні іграшки: гірлянди з ґудзиків, «кульки» з лампочок, саморобні сніжинки з різнокольорової фольги і все, на що вистачить вашої фантазії.
Мавпа, як стверджують астрологи, любить гроші, тому чудовою ідеєю буде порадувати господиню року прийдешнього, якщо повісити на ялинку грошові купюри, перев’язані червоними стрічками. Тоді додатково до всього можна буде твердо розраховувати на фінансовий успіх у 2016-му.
І, звичайно ж, не забудьте заздалегідь продумати, в чому зустрічатимете Новий рік, адже зовнішній вигляд для Мавпи дуже важливий, і догодити їй буде не так уже й просто. Яскраві фарби і деяка маскарадність — необхідна умова. Проте все це не має виглядати дешево чи без смаку — доведеться поєднувати в одному вбранні екстравагантність і бездоганний стиль.
Жінкам у новорічну ніч рекомендуються виключно сукні — за можливістю, вечірні. Усе має бути за вищим розрядом. Одягніть прикраси з натуральних каменів, неймовірного капелюшка з вуаллю — і новорічний образ готовий.
Незвичайні зачіски — це те, що потрібно цього року. Макіяж має бути яскравим — золоті і срібні блискітки, незвичайні малюнки, а то і симпатична маска — чим гламурніша, тим краща.
Чоловіки теж можуть забути про стриманість: хоч що б ви вибрали з одягу — це має виглядати неординарно і навіть трохи ексцентрично. Загалом, саме час дозволити собі вийти за межі звичного.
Оформлення столу також має бути яскравим і святковим. Найкращий посуд, найнезвичайніші страви — все має бути «най-най». Не забудьте і про колір символу цього року — вогненно-червоний, отож червоний і жовтогарячий кольори обов’язково мають бути не лише в декорі столу, а й у самих стравах. Апельсини, томати, різнокольоровий перець, полуниця — надайте яскравих фарб кожній страві. Ще одна особливість меню для новорічного столу — велика кількість екзотичних страв, і не лише фруктів. Обов’язково приготуйте щось справді незвичайне, таке, про що ви навіть і не здогадувалися, що така їжа взагалі існує. Новорічна ніч — чудовий привід спробувати щось новеньке!
Однак не забувайте, що, незважаючи на кулінарний достаток, на новорічному столі мають бути тільки «легкі» страви: Мавпочці не сподобається жирна і важка їжа. А ось фруктові (і не лише!) салати їй навіть дуже до смаку. Завдання цього вечора — веселитися, розважатися, гуляти і танцювати, а не провести ніч, об’їдаючись делікатесами. Тому особливу увагу, крім декору, вбрання і страв, слід приділити новорічним розвагам.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».