Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2013 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
ІЛЮСТРАЦІЇ «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» ПОКАЗУЮТЬ У НЬЮ-ЙОРКУ
Виставку ілюстрацій київського видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» «Для малят від 2 до 102» відкрили у Нью-Йорку, повідомляє gazeta.ua. У трьох залах Українського інституту Америки показали понад 60 оригіналів малюнків із найкращих видань. Це — книжки «Снігова Королева», «100 казок», «Гамлет» та інші.

Знамениту «Снігову Королеву» проілюстрував для видавництва знаний український майстер книжкової графіки Владислав Єрко. Книга має численні позитивні відгуки від рецензентів. Пауло Коельйо також схвалив нове видання твору геніального данського казкаря Ганса Крістіана Андерсена, зазначивши, що це, мабуть, найдивовижніша дитяча книжка, яку він бачив у своєму житті. Також на виставці представлено роботи художників Костя Лавра, Софії Ус, Катерини Штанко, Віктора Гаркуші, Євгенії Гапчинської.
Найбільше відвідувачів вразила інтерактивна версія «Снігової Королеви». Її зробили в електронному вигляді для планшета. Найдрібніші деталі ілюстрацій Владислав Єрко малював три роки під збільшуваним склом.

НА «ЄВРОБАЧЕННЯ-2014» ПОЇДЕ МАРІЯ ЯРЕМЧУК
Переможницею фінального національного відбору на участь у Міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2014» за результатами змішаного голосування глядачів і журі стала Марія Яремчук, повідомляє Укрінформ. Пісню Tick-Tock співачка написала сама — музику і слова.
Участь у фінальному відборі в прямому ефірі Першого національного телеканалу взяли 20 виконавців. «Євробачення-2014» відбудеться у травні в столиці Данії Копенгагені.

DEPECHE MODE ЗНОВУ ВИСТУПИТЬ В УКРАЇНІ
Наступного року сінті-поп-гурт знову приїде до Києва, повідомляє gazeta.ua. Це буде другий концерт Depeche Mode за останні півроку в Україні. Цього разу виступ також буде в рамках всесвітнього туру, пов’язаного з виходом 26 березня тринадцятої платівки гурту Delta Machine. Альбом отримав в основному позитивні відгуки музичних критиків.
Depeche Mode відвідав нашу столицю у червні. Влітку квитки так швидко розкупили, що група пообіцяла повернутися ще з одним концертом. Відбудеться він 26 лютого у Міжнародному виставковому центрі.
Британський музичний гурт утворився 1980-го в місті Базілдон. Він має власний стиль у жанрах електронної та рок-музики та є одним із найуспішніших і довгоживучих колективів світу.
також у паперовій версії читайте:
  • ЛЬВІВСЬКА ПРЕМ’ЄРА «БІЛОСНІЖКИ»
  • «УКРАЇНСЬКЕ РІЗДВО» В МУЗЕЇ ІВАНА ГОНЧАРА
  • КИЯНИ ПОБАЧАТЬ «ІНШУ ПОРУ РОКУ»
  • БАЛЕТНА ВЕРСІЯ «ВЕЛИКОГО ГЕТСБІ»
  • РІЗДВЯНА ВИСТАВКА ПІВСОТНІ МИТЦІВ
  • «ЗАГАДКОВІ ВАРІАЦІЇ» КИЇВСЬКОГО МОЛОДОГО ТЕАТРУ
  • ЛЬВІВ’ЯНИН ЗДОБУВ ПЕРШЕ МІСЦЕ НА СПІВОЧОМУ КОНКУРСІ У ЧЕХІЇ
  • ШТРАУС У КИЇВСЬКІЙ ОПЕРЕТІ
  • «ЛЯЛЬКОВА МАЙСТЕРНЯ» ВІДКРИЛАСЬ У ХАРКОВІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».