Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2013 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
МУЗЕЙ НСК «ОЛІМПІЙСЬКИЙ» ПОПОВНИВСЯ РАРИТЕТАМИ
Зірки київського футбольного клубу «Динамо» 60-х і 70-х років минулого століття Володимир Мунтян, Андрій Біба, Віталій Хмельницький, Володимир Трошкін і Віктор Матвієнко урочисто передали в Музей історії НСК «Олімпійський» унікальні експонати — особисті речі часів своїх перемог, повідомляє moemisto.com.ua. Легендарні футболісти «золотого» складу «Динамо» провели разом сотні матчів і завоювали всі можливі нагороди тієї пори.

«Без минулого не буває майбутнього. Ми робимо ці подарунки для того, щоб нашим новим поколінням футболістів було до чого прагнути в майбутньому», — сказав під час урочистої церемонії Володимир Мунтян.
Музей історії НСК «Олімпійський», що відкрився до 90-річчя стадіону 12 серпня цього року, продовжує поповнюватися унікальною футбольною атрибутикою. В експозиції представлено також особисті речі Андрія Шевченка, Андрія Вороніна і Андрія Ярмоленка. Справжня гордість музею — футболка Андрія Шевченка, в якій капітан збірної провів матч зі збірною Швеції на Євро-2012 і забив два переможних м'ячі.

«ТЕДДІ ЛЕНД» У «МИСТЕЦЬКОМУ АРСЕНАЛІ»
Виставка «Тедді Ленд», присвячена легендарним плюшевим ведмедикам, проходитиме 13–15 грудня в Національному культурно-мистецькому й музейному комплексі «Мистецький Арсенал», повідомляє i-pro.kiev.ua. Вона складатиметься з кількох залів: ведмедиків, ляльок, hand made, зони промислових іграшок і «Комірчини старих таємниць» (європейські та радянські речі).
За словами директора фестивалю Олени Кравченко, «Тедді Ленд» — передноворічне містечко, де будуть центральна площа з ялинкою, тематичні квартали, кав'ярня, музеї, дитячі центри розваг і новорічний ярмарок. «Це містечко з власною інфраструктурою, неповторною атмосферою і чарівним настроєм, де головні мешканці — плюшеві ведмедики», — зазначають організатори. У виставці візьмуть участь художники, автори, галереї, музеї, виробники, чия діяльність відповідає заданій тематиці. Свої роботи вони представлять самостійно, а також на колективних стендах або в межах арт-проектів.
Уперше фестиваль плюшевих ведмедиків відбувся 2010 року в Шоколадному будиночку в Києві. У 2012-му виставка називалася «Ляльковий сезон» і проходила в Українському домі. Традицію її проведення запозичено із Західної Європи (Німеччина, Швейцарія, Англія).
також у паперовій версії читайте:
  • РЕКОРДИ
  • ФАКТ
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • МАНДРИ
  • НОУ-ХАУ
  • ЗНАХІДКИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».