Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2013 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СУСПІЛЬСТВО
АЛЕКСАНДРА КВАСНЄВСЬКОГО ПОПРОСИЛИ ПОДІЛИТИСЯ З УКРАЇНОЮ ДОСВІДОМ ЗАХИСТУ ТРАДИЦІЙНИХ ЦІННОСТЕЙ
На шляху до ЄС Україні слід зберегти суверенітет у питаннях суспільної моралі, сімейного права і людської гідності. Про це заявили активісти «Батьківського комітету», ініціативи за здоровий спосіб життя StreetWorkoutKiev та інших громадських організацій, передає ТСН.

В Угоді про асоціацію з ЄС Україні варто скористатися досвідом Польщі відносно захисту традиційних цінностей і зафіксувати в документі застереження, які дозволять ухвалювати суверенні рішення щодо суспільної моралі, сімейного права і людської гідності. З відповідним закликом до екс-президента Польщі звернулися українські громадські активісти, які передали відкритий лист до Александра Кваснєвського в посольство Польщі.
«Ми вважаємо Кваснєвського другом України. Від його позиції багато в чому залежить доля підписання в листопаді Угоди про асоціацію між Україною і ЄС. Ми просимо його посприяти застосуванню під час євроінтеграції України польського досвіду захисту традиційних цінностей»,— повідомив Олександр Скворцов, співголова організації «Батьківський комітет» і ініціатор звернення.
Як відомо, під час ратифікації Лісабонської угоди Польща зробила таку офіційну Декларацію: «Хартія основних прав Європейського Союзу жодним чином не впливає на право держав-учасниць самостійно ухвалювати закони у сфері суспільної моралі, сімейного права, а також захисту людської гідності і поваги до фізичної і моральної цілісності людини». Александра Кваснєвського у відкритому листі закликали «використати весь свій вплив і авторитет, щоб сприяти створенню з боку ЄС таких же умов євроінтеграції для України, які були створені свого часу для Республіки Польща».
Зокрема, автори відкритого листа просять сприяти вилученню з Угоди положення, яке є шлюзом для поширення гомосексуалізму. «Це відповідатиме устремлінням і бажанню абсолютної більшості українців, для яких інститут традиційної сім’ї є святим і недоторканним»,— переконані ініціатори звернення.

Укрінформ

[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

[an error occurred while processing this directive]
також у паперовій версії читайте:
  • ЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ ВІД РОСІЙСЬКОГО ГАЗУ ЗНАЧНО СКОРОТИЛАСЯ
  • ВІТАЛІЙ КЛИЧКО: ДОЧЕКАЄМОСЯ 30 ЛИСТОПАДА
  • У ФОКУСІ ЗАРУБІЖНИХ ЗМІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».