Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2013 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
КРИМСЬКІ «МЕТАМОРФОЗИ» САЛЬВАДОРА ДАЛІ
Пам’ятка архітектури і найвідвідуваніший туристичний об’єкт України палац «Ластівчине гніздо» стане експонентом виставки знаменитого сюрреаліста Сальвадора Далі — «Таємничі метаморфози», повідомляє Укрінформ. Це сенсаційна експозиція для Криму. Інтерес до творчості найзнаменитішого іспанського художника не згасає від початку його художньої діяльності й донині.

За словами заступника директора музею-замку «Ластівчине гніздо» Іванни М’якоти, організатори сподіваються, що «Таємничі метаморфози» справлять гідне враження на гостей. Виставка складається з колекцій оригінальних літографій, зібраних на світових аукціонах і переданих приватними колекціонерами для експонування в музеях і галереях України. Роботи представляють період творчості автора від 1937-го до 1981 років. Серед літографій — відомі сюжети «Атомна Леда», «Лебеді, відбиті в слонах», «Спокуса святого Антонія», «Жінка-квітка», «Галатея зі сферами».
Відкриття виставки відбудеться 26 квітня.

ДНІПРОПЕТРОВСЬК ЗАПРОШУЄ НА THE BEST CITY
12–14 липня в Дніпропетровську відбудеться ІІ Міжнародний музичний фестиваль The Best City.UA, повідомляє ukranews.com. Торік цей триденний open-air за рівнем учасників і кількістю глядачів, яких було понад 50 тисяч, увійшов до двадцятки наймасштабніших європейських музичних фестивалів.
Керівник організаційного комітету заходу Олександр Вілкул уже може назвати деяких хедлайнерів — це українські гурти «Воплі Відоплясова», ТНМК, британська команда Hurts, а також російський гурт «Мумій Троль», який на фестивалі вперше в Україні представить свій новий альбом. Тривають переговори ще з низкою команд світового рівня. Другу сцену фестивалю традиційно віддадуть молодим виконавцям.
У межах фестивалю пройде зліт байк-клубів Angels (Дніпропетровськ) і Black Ravens (Кривий Ріг). Також організатори обіцяють не лише насичену музичну програму, а й інші цікаві мистецькі заходи. Зокрема арт-територію, присвячену традиційному виду козацького мистецтва — петриківському розпису, який цього року номінується ЮНЕСКО на отримання статусу всесвітньої культурної нематеріальної спадщини.
також у паперовій версії читайте:
  • «ВІЗАНТІЙСЬКІ ТРАНСКРИПЦІЇ» У КИЄВО-ПЕЧЕРСЬКІЙ ЛАВРІ
  • СКУЛЬПТУРИ З РОГОЗИ
  • БАЛЬНІ ТАНЦЮРИСТИ ЗМАГАТИМУТЬСЯ В УЖГОРОДІ
  • ЛЯЛЬКИ З ПРАДАВНЬОЇ ЦИВІЛІЗАЦІЇ
  • ВИДАДУТЬ УСІ ТВОРИ БРАТІВ СТРУГАЦЬКИХ
  • ПОРТРЕТИ ДУХОВНИХ ПАСТИРІВ
  • НОВИЙ РОМАН МУРАКАМІ— МІЛЬЙОНЕР
  • «ОКЕАН ЕЛЬЗИ» ЗМІНИВ НАЗВУ АЛЬБОМУ
  • БРОДВЕЙСЬКИЙ МЮЗИКЛ У НАЦІОНАЛЬНІЙ ОПЕРЕТІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».