Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2013 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
КИЇВСЬКА СТАРОВИНА
У Музеї історії міста Києва відкрито виставку «1913 годъ. Изъ Кіевской жизни», повідомляє прес-служба КМДА. Презентує її Музей Шереметьєвих. Відвідувачі можуть ознайомитися з експонатами, які передають атмосферу міста кінця ХІХ-го — початку ХХ ст. До їхньої уваги: фотокартки киян, друковані видання, одяг городян, мундири чиновників різних класів.

Крім того, гості музею зможуть побачити інтер'єри приміщень, гербовий посуд із дворянських сервізів, посадовий знак київського міського голови Дьякова, фотокартки, зроблені під час відвідування царською родиною Києва, та багато інших цікавинок.
Виставка триватиме до 20 березня.

ПЕРША ВИСТАВКА «ЗЕЛЕНИХ АВТО»
До Дня Києва вперше на Співочому полі відбудеться виставка «зелених авто» — трав'яних топіаріїв, повідомляє i-pro.kiev.ua. Про це розповів генеральний директор комунального об'єднання «Київзеленбуд» Михайло Царенко. За його словами, експозицію топіаріїв легкових і вантажних автівок кияни та гості міста зможуть побачити від 25 травня. Для створення таких композицій спеціально виростять понад 2000 кв. м газону.
До чотирьох щорічних міських виставок квітів, які традиційно проводять на Співочому полі, у січні вперше долучилася виставка квітів, заморожених у льоді, а тепер очікуємо на ще один шедевр мистецтва — «зелені авто».
також у паперовій версії читайте:
  • ЕКСПО
  • ФАКТ
  • ДИВА
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЗНАЙ НАШИХ!

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».