Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2013 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
МАСЛЯНА У МИСТЕЦЬКОМУ АРСЕНАЛІ
Упродовж тижня у столичному Мистецькому Арсеналі святкують Масляну. У програмі заходу: ярмарки, майстер-класи і спецпроекти від українських митців, концерти та інші цікаві події, повідомляє gazeta.ua.

На ярмарку виробів українських хенд-мейкерів представлено народну і авторську іграшку, сувеніри, прикраси, а також барвисті дитячі книги і солодощі. Яворівські майстри демонструють найбільшу в Україні дерев'яну іграшку.
Шоумен і актор Антін Мухарський представляє два проекти — колекції сільського кітчевого живопису середини ХХ ст. й одягу в стилі «сільський гламур», а також новий музичний проект «Мама Анархія». Телеведуча, співачка і вишивальниця Анжеліка Рудницька влаштовує творчі вечорниці. «Лабораторія божевільних вчених» демонструє фізичні та хімічні експерименти, а також навчає створювати картини за допомогою спеціальних механізмів в улюбленій техніці Деміена Херста spin painting. Художник Іван Семесюк знайомить відвідувачів із власним творчим напрямком Funky textile.
А фотограф Ігор Гайдай запрошує родини взяти участь в інтерактивному проекті «В очікуванні пречета» — унікальної фотосесії представників чотирьох поколінь родини. Якщо сім'я зможе зібрати представників п'яти поколінь (від прапрабабусь до праправнуків), вона гарантовано отримає своє місце в експозиції майбутньої виставки фотографа і стане героєм його фотокниги.

У СТОЛИЦІ ВСТАНОВИЛИ КАЧАН КАПУСТИ
У Києві встановили нову незвичайну скульптуру «У вас буде дитина», повідомляє unn.ua. Її створено у вигляді великого качана капусти з дитинкою на верхівці. За словами автора Дмитра Іва, ідея зробити таку незвичну скульптуру виникла у нього в супермаркеті. Його надихнула своєю фактурою звичайна капуста, а потім він згадав вислів про дітей.
Ініціатори проекту — Kiev fashion park, які встановили незвичні лавки на Пейзажній алеї, та клініка з питань гінекології та репродуктивності. Скульптура знаходиться по вулиці Крамського, 9 у Святошинському районі.
також у паперовій версії читайте:
  • ФОТОВИСТАВКА ВОЛЬФА АДЕМАЙТА
  • УКРАЇНСЬКА КНИЖКА — У КАТАЛОЗІ НАЙКРАЩИХ ВИДАНЬ
  • ВІОЛОНЧЕЛЬНА ПЕКТОРАЛЬ
  • «СЕРЦЕ» У «ЧАЙНОМУ КЛУБІ»
  • ПОКАЖУТЬ ВИСТАВУ ВПЕРШЕ ЗА 1500 РОКІВ
  • «КОБЗАР» ПРОІЛЮСТРУЮТЬ МАЛЮНКАМИ ДІТЕЙ
  • ЛУЗІНА І ЖАДАН ВИДАЮТЬ СПІЛЬНУ КНИЖКУ
  • ДНІ КИЄВА У ВІДНІ
  • МОЛОДИЙ ФОТОГРАФ— ПРИЗЕР МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ
  • БРИТАНІЯ ЗНОВУ ПОСИЛАЄ НА «ЄВРОБАЧЕННЯ» «ВЕТЕРАНА»

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».