Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2013 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
БЕЗПЛАТНИЙ ТЕАТРАЛЬНИЙ ДЕНЬ
Найменш соціально захищені жителі Одеси зможуть кожної останньої середи місяця безплатно відвідувати вистави, повідомляє Укрінформ.

Одеський національний академічний театр опери та балету визначив цей день, аби насолодитися мистецтвом могли представники пільгових категорій громадян: інваліди I і II груп, діти дошкільного віку, учні середніх спеціалізованих навчальних закладів, студенти вишів, військовослужбовці термінової служби, пенсіонери, ветерани Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій. Пільговикам варто буде лише показати документи, що засвідчують їхню приналежність до вказаних категорій громадян.

ЕНЦИКЛОПЕДІЇ СПІВПРАЦЮВАТИМУТЬ
Видавці Великої української енциклопедії (ВУЕ) готуватимуть електронну версію видання і мають намір співпрацювати з українською «Вікіпедією», повідомляє i-pro.kiev.ua. Про це розповів доктор історичних наук, професор Юрій Шаповал, який очолює державне спеціалізоване видавництво «Українська енциклопедія» імені М. Бажана.
Незабаром видавництво запустить сайт, на якому викладе в інтернет також інші енциклопедичні видання, які з'явилися під егідою видавництва. Творці ВУЕ вже почали переговори з представниками української «Вікіпедії». Конкуренції між виданнями бути не може, тому що вони мають інші завдання і трохи інший жанр. На відміну від он-лайн енциклопедії, ВУЕ націлена на більш структурований і науковий підхід до написання статей. Крім того, у ній, на відміну від «Вікіпедії», статті будуть авторизовані класичним чином.
також у паперовій версії читайте:
  • МАНДРИ
  • РЕКОРДИ
  • ОСОБИСТОСТІ
  • ДИВА
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ЕКСПО
  • ЗАХОПЛЕННЯ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».