Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2013 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
ВІДЗНАЧИЛА 116-ЛІТТЯ
Найстаріша мешканка України Катерина Козак відзначила 116-ліття в рідному селі Хотимир на Прикарпатті, повідомляє bbc.co.uk. Не виїжджаючи за межі області, довгожителька пожила за п'яти держав, ніколи не потребувала допомоги лікарів і минулого року голосувала на виборах до парламенту. Вона виховала двох доньок сестри, а своєї другої половинки, хоч і народилася на свято закоханих, так і не знайшла.

Торік представник Книги рекордів України офіційно вручив довгожительці диплом, який засвідчує, що вона — найстарша жінка в Україні. Іменинниця досі має непогану пам'ять, але вік дається взнаки: вона погано чує, мало ходить і їй важко говорити.

КОЛЕКЦІЯ ПАЧОК З-ПІД ЦИГАРОК
У Дніпропетровську Володимир Потапенко зібрав 30 тисяч пачок з-під цигарок загальною вартістю 200 тисяч доларів, повідомляє 24tv.ua. Ця колекція — найбільша в Україні.
Колекціонувати їх він почав 1986 року. Тоді за перемогу на змаганнях йому подарували пачку північнокорейських цигарок. Вона була дуже гарна — золотиста, із червоним написом. Купує цигарки Володимир рідко, частіше обмінюється з іншими колекціонерами. Їм надсилає українські пачки, а вони йому — цигарки своєї країни. Обов'язкова умова для збільшення колекції — наявність обмінного фонду, тому він робить запаси всіх пачок, які зараз продають в Україні. Допомагають колеги — віддають порожні.
У колекції є паперові, металеві, скляні, поліетиленові та джинсові пачки. Володимир працює програмістом. Він одружений, має доньку і сина. Разом із родиною мешкає в трикімнатній квартирі. Одну кімнату виділив під колекцію.
також у паперовій версії читайте:
  • ЕКСПО
  • ФАКТ
  • СТАТИСТИКА
  • ЗНАХІДКИ
  • ЗАХОПЛЕННЯ
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ЗНАЙ НАШИХ!

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».