Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
ПЕРША З ТАНЦІВ НА ПІЛОНІ
22-річна українка Наталія Татаринцева з Дніпропетровська перемогла на World Pole Sport & Fitness Championship 2012, повідомляє newsru.ua. Змагання з пол-денсу відбулися в швейцарському Цюріху. За нагороди турніру змагалися танцюристи з 26 країн. Переможців визначали в чоловічих, жіночих і парних категоріях. У жіночих змаганнях другою стала француженка Лоранс Ілсум, третьою — росіянка Поліна Волчек. Чемпіон серед чоловіків — представник Франції Кім Мартінес. Друге місце посів Крістіан Лебедєв із Росії. Третє місце в українця Олександра Щукіна. У парних змаганнях найкращими були дуети з Угорщини, Великої Британії та Естонії.

Танець на пілоні (pole dance, пол-денс, танець на жердині, пілонний спорт) — різновид фітнесу, який ґрунтується на аеробних і анаеробних вправах і поєднує елементи танцю та акробатичні трюки на пілоні (жердині). Фахівці називають цю дисципліну сумішшю хореографії та спорту й наголошують, що її не слід плутати зі стриптизом.

У ТРІЙЦІ ЛІДЕРІВ
На щорічному фестивалі східноєвропейської моди Societa' Italia, який відбувся у Мілані, українка Альона Сереброва увійшла до трійки найкращих дизайнерів, повідомляє ridna.ua. У заході беруть участь модельєри з України, Росії, Казахстану і цього року вперше з Грузії.
Фестиваль допомагає талановитим кутюр'є вийти на міжнародний рівень і налагодити співпрацю з іменитими законодавцями моди.
також у паперовій версії читайте:
  • ДИВА
  • ЗНАХІДКИ
  • РЕКОРДИ
  • ЕКСПО
  • МАНДРИ
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».