Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
КЛИЧКИ І СТАЛЛОНЕ ПРЕЗЕНТУВАЛИ МЮЗИКЛ
Боксери Віталій і Володимир Клички разом із легендарним актором Сильвестром Сталлоне представили довгоочікуваний мюзикл «Роккі» у Гамбурзькому театрі оперети, повідомляє unn.ua. Музичну історію, створену за мотивами культового однойменного фільму, який 1976-го отримав три премії «Оскар», театральні критики вже визнали найгучнішою театральною постановкою року. Головну роль талановитого боксера Роккі Більбао у мюзиклі грає колишній бек-вокаліст Лайзи Мінеллі та виконавець ролі Христа в австрійській версії мюзиклу «Ісус Христос — суперзірка», американський актор і співак Дрю Саріч.

Брати Клички і Сильвестр Сталлоне, котрий колись у фільмі не лише зіграв роль Роккі, а й був сценаристом, виступають у ролі продюсерів мюзиклу. Сталлоне розповів, що з ідеєю перетворити «Роккі» на мюзикл до нього звернувся саме Володимир Кличко. Для братів-чемпіонів прем'єра мюзиклу у Гамбурзі — особлива подія, адже тут розпочиналася їхня професійна боксерська кар'єра. Продюсери «Роккі» планують, що після Гамбургу ця вистава з успіхом йтиме на Бродвеї та об'їздить з гастролями всі театри світу.

МОЛОДІЖНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ІМЕНІ ІСИДОРА ВИМЕРА
У Львові триває IX Міжнародний молодіжний музичний фестиваль імені Ісидора Вимера «Золота троянда-2012», повідомляє Укрінформ. У заході беруть участь як музиканти світового рівня, так і молоді виконавці.
Упродовж тижня тривають прослуховування в номінаціях — інструменталісти, піаністи, композиція та імпровізація, вокальні та інструментальні ансамблі, духові, ударні й народні інструменти. Відомі виконавці дають майстер-класи, влаштовують концерти, ведуть філософсько-музичні дебати-діалоги. У центрі Львова відкрито музей-квартиру українського композитора Ісидора Вимера.
У суботу, 24 листопада, відбудеться урочисте закриття «Золотої троянди» — вручення нагород, дипломів, Гран-прі та перехідного призу, символіки фестивалю за найкращий композиторський твір.
також у паперовій версії читайте:
  • ПРЕМ'ЄРА ШОУ-СПЕКТАКЛЮ ПРО ОДЕСУ
  • «КІНЕЦЬ СВІТУ» ЗУСТРІЧАТИМУТЬ У ЛЬВОВІ
  • У ХАРКОВІ ВІДКРИЛАСЯ ВИСТАВКА КЕРАМІКИ
  • ПОДАРУНКИ З УКРАЇНСЬКОЮ ДУШЕЮ
  • ІНТЕРЕС ДО СВОЇХ «КОРЕНІВ»
  • ЮВІЛЕЙНА «МИСТЕЦЬКА ЗБІРКА АКАДЕМІЇ»
  • ДЖАСТІН БІБЕР — АРТИСТ РОКУ
  • АНДРІЙ КУРКОВ ОТРИМАВ ПРЕМІЮ У ФРАНЦІЇ
  • КАРТИНИ З ЇЖІ
  • УКРАЇНСЬКІ РУШНИКИ В «МУЗЕЇ ІВАНА ГОНЧАРА»
  • НА ВЕРНІСАЖ ЗАВІТАЛИ КАРДИНАЛЕ І РОТШИЛЬД

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».