Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
СВЯТО СИРУ І ВИНА
У Львові 19–21 жовтня пройде кулінарний фестиваль — ІІІ Міське свято сиру та вина, повідомляє i-pro.kiev.ua. На площі Ринок відбудеться ярмарок сирів і вин, на якому представлять найкращі зразки цієї продукції з різних країн світу. І все це з інтерактивною культурною програмою. До того ж традиційно відзначать День сирника. Всіх охочих пригостять гігантським сирником, який спечуть за давніми рецептами.

Новинками цьогорічного святкування стануть відкриття на площі Ринок імпровізованого сировинного ресторану, ярмарку народних ремесел і «львівської винної пошти», за допомогою якої можна відправити не лише ексклюзивні аrt-листівки, а й все, що гості придбають на святі. Бажаючі відвідають кулінарні майстер-класи. Насолодитися сиром, вином і стравами до вина можна буде на спеціально створених ленд-арт об'єктах: гігантських диванах із соломи й столах, функцію яких виконуватимуть справжні винні бочки.

КРИМСЬКИЙ«ОКТОБЕРФЕСТ»
Наступного року у Криму мають намір провести пересувний фестиваль пива, повідомляє life.pravda.com.ua. Він пройде в кількох містах і селищах півострова. Для цього підготують спеціальну зону пивних пабів, концертні майданчики та майданчики для спортивних змагань. Це буде кримський варіант відомого пивного фестивалю «Октоберфест».
Одним із можливих місць проведення фестивалю стане селище Коктебель. Ймовірно, що в кожному населеному пункті святкуватимуть упродовж трьох-чотирьох днів. Захід заплановано на період від кінця вересня до кінця жовтня. Організатори очікують, що пивний фестиваль сприятиме залученню на півострів туристів наприкінці туристичного сезону.
також у паперовій версії читайте:
  • ПОСТАТІ
  • СТОЛИЦЯ
  • РЕКОРДИ
  • ЕКСПО
  • ФАКТ
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».