Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
«ПІККАРДІЙСЬКІЙ ТЕРЦІЇ» — ДВАДЦЯТЬ
Український акапельний гурт «Піккардійська терція» відзначив 20-річчя творчої діяльності грандіозним концертом у київському Палаці «Україна», повідомляє ukranews.com. Володимир Якимець, Андрій Капраль, Андрій Шавала, Ярослав Нудик, Роман Турянин, Богдан Богач порадували як старими піснями, так і композиціями з нового альбому. На сцені також виступали барабанщик Ігор Лесько і перкусіоніст Іван Вощина. Концерт, на якому разом із учасниками секстету виступали їхні друзі: Руслана, Тарас Чубай, Павло Гудимов, Лілія Ваврин, Олег Лихач, Марія Бурмака, Павло Табаков, а також ТНМК, вокальний ансамбль «Орфей» та німецький колектив Terzinfarkt, тривав близько трьох годин.

«Піккардійську терцію» створено 1992-го у Львові. Спочатку це був 12-тоновий змішаний хор студентів Львівського музучилища імені С. Людкевича. Після певного відбору його переформатували на квартет, а потім додалося ще два учасники. Назва гурту походить від музичного терміну «пікардійська терція», до якого для відмінності додано зайву літеру «к».

«СТРІЛА СТАРОДАВНЬОГО КИЄВА»
У «Парку Київська Русь» (с. Копачів Обухівського району Київської області) 6–7 жовтня відбудеться Міжнародний лучний турнір «Стріла Стародавнього Києва». Найкращі лучники з України, Росії, Білорусі, Туреччини, Молдови доводитимуть свою вправність у стрільбі з історичного лука. Видовищності змаганням додадуть спеціальні номінації — стрільба з розвороту, на швидкість, двома стрілами. «Родзинкою» турніру стане те, що вперше в Україні пройде Міжнародний чемпіонат кінних лучників. Сміливці випробують свою майстерність та удачу. Адже влучити в мішень вершникові на повній швидкості непросто.
Гості «Парку Київська Русь» матимуть змогу побачити монгольські, англійські та давньоруські луки, відтворені з історичною достовірністю, а також випробувати їх у дії. Крім того, тренери з Федерації кюдо в Україні проведуть для глядачів майстер-клас зі стрільби з японського лука.
також у паперовій версії читайте:
  • НАЙПОВНІШЕ ВИБРАНЕ ЛІНИ КОСТЕНКО
  • КНИЖКИ ЗІ СКЛА ТА ТКАНИНИ
  • ЗБІРКА ВРЯТОВАНИХ ІКОН
  • «ЇЖАЧОК У ТУМАНІ» НА ХАРКІВСЬКІЙ СЦЕНІ
  • ВСЕУКРАЇНСЬКА ВИСТАВКА ДО ДНЯ ХУДОЖНИКА
  • ФРАНЦУЗЬКА ЧОРНО-БІЛА ЕРОТИКА
  • ЮЛІАНА СЕМЕНОВА ВШАНУВАЛИ В ЯЛТІ
  • АЛЬБОМ ГРУПИ ABBA Б'Є РЕКОРДИ ПРОДАЖУ
  • THE BEATLES ПЕРЕВИДАДУТЬ НА ВІНІЛІ
  • ПОКАЗАЛИ ІНШУ МОНУ ЛІЗУ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».