Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СУСПІЛЬСТВО
9 ТРАВНЯ — БЕЗ ІНЦИДЕНТІВ
Святкування 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні відбулося в Україні без значних порушень правопорядку.
Про це повідомило управління зв'язків із громадськістю МВС.
«Під час заходів сталося кілька інцидентів, розвитку яких удалося уникнути завдяки вчасному та професійному втручанню правоохоронців»,— зазначили у відомстві.

За інформацією МВС, масові заходи проходили у майже 5 тис. населених пунктів усіх регіонів держави, участь у них взяли близько 2,4 млн осіб. Найбільш багатолюдні заходи відбулися на території Харківської (280 тис. осіб), Запорізької (232 тис.), Черкаської (понад 212,8 тис.) і Хмельницької (130 тис. осіб) областей.
Охорону громадського порядку 9 Травня забезпечували більш ніж 30,5 тис. працівників органів внутрішніх справ, у тому числі майже 2,3 тис. військовослужбовців внутрішніх військ МВС України.

МЕДВЕДЄВА ПРИЗНАЧЕНО ПРЕМ'ЄРОМ
Президент Росії Володимир Путін підписав указ про призначення Дмитра Медведєва главою уряду Російської Федерації.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кремля.
«Володимир Путін підписав указ про призначення Дмитра Медведєва главою уряду»,— зазначається в повідомленні.
Таким чином, процедуру призначення Медведєва на посаду глави уряду завершено.
Згідно з конституцією РФ, після підписання указу президента про призначення новий прем'єр має в тижневий термін подати главі держави пропозиції про структуру федеральних органів виконавчої влади, а також кандидатури на посади віце-прем'єрів і міністрів.
У вівторок Держдума Росії затвердила Медведєва на посаді прем'єр-міністра РФ. За його кандидатуру проголосували 299 російських депутатів, проти — 144.

[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

[an error occurred while processing this directive]
також у паперовій версії читайте:
  • ОПОЗИЦІОНЕРАМ— 15 ДІБ АРЕШТУ
  • МАРЕК СІВЕЦЬ: «ЦЕ ЩЕ НЕ БОЙКОТ, АЛЕ...»
  • У ФОКУСІ ЗАРУБІЖНИХ ЗМІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».