Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); УКРАЇНА І СВІТ
ВОЛОДИМИР ПУТІН ПЕРЕМІГ У ПЕРШОМУ ТУРІ
Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін після обробки всіх протоколів набрав 63,60% голосів і переміг на виборах президента Росії в першому турі.
За даними ЦВК РФ, у лідера КПРФ Геннадія Зюганова — 17,18%, самовисуванця Михайла Прохорова — 7,98%, у глави ЛДПР Володимира Жириновського — 6,22%, лідера «Справедливої Росії» Сергія Міронова — 3,85% голосів.

За Путіна, за попередніми даними ЦВК, проголосувало 45 мільйонів 602 тисячі 75 осіб, за Зюганова — 12 мільйонів 318 тисяч 353 людини, за Прохорова — 5 мільйонів 722 тисячі 508 чоловік, за Жириновського — 4 мільйони 458 тисяч 103 людини, за Міронова — 2 мільйони 763 тисячі 935 чоловік.
Опубліковані дані є попередніми. Остаточні підсумки голосування ЦВК має визначити не пізніше 14 березня.
Президент Росії вперше обирається на шість років. Вибраний на цих виборах глава держави вступить на посаду 7 травня.
До виборів президента РФ була прикута підвищена увага як російської, так і зарубіжної громадськості у зв'язку з використанням практично на всіх виборчих дільницях веб-камер. Система відеотрансляції охоплювала 91,4 тисячі виборчих дільниць.
Ще одним нововведенням кампанії стало використання понад 60 тисяч прозорих урн для голосування. Вони були встановлені на більш ніж третині дільниць у Росії.
* * *
На виборах у Москві Володимир Путін не подолав 50%-ву планку.
У Москві за Володимира Путіна віддали голоси трохи більше 48 відсотків виборців. Зате у Михайла Прохорова — близько 20 відсотків голосів. Зовсім трохи від бізнесмена відстає лідер КПРФ Геннадій Зюганов — у нього близько 19 відсотків.
У Санкт-Петербурзі Михайло Прохоров теж посідає друге місце за результатами президентських виборів — у нього 15,5 відсотка. Володимир Путін у своєму рідному місті набрав близько 59 відсотків голосів виборців.
також у паперовій версії читайте:
  • ЗДОРОВА І ВПЕВНЕНА СИЛА АМЕРИКАНСЬКОЇ ЕКОНОМІКИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».