Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
КАЛЕНДАР ФЕСТИВАЛІВ
Вийшов у світ «Календар фестивалів України-2012», повідомляє i-pro.kiev.ua. Ініціатор — This is Ukraine — путівник по Україні. У ньому зібрано максимум інформації про найвідоміші та знакові фестивалі року.

Календар існує у друкованому та електронному варіантах через те, що наперед не завжди відомо, чи відбудеться фестиваль, інші ж не мають точної дати проведення. Інтернет-версія повніша і постійно оновлюється.
Друкований варіант «Календаря фестивалів України-2012» — набір із 12 листівок, що розповідають, де і коли відбудуться заходи. Друкована версія доступна широкій громадськості у туристично-інформаційних центрах міст і на фестивалях по всій Україні.

ЧАС ПОБАЧИТИ УКРАЇНУ
Сім найкращих туристичних регіонів України презентують цього року нашу державу на Всесвітній туристичній біржі у Берліні, повідомляє culture.unian.net. На 400-метровому стенді світовій громадськості представлені: Львів зі своєю шоколадною продукцією, Харків — новою концепцією Smart city, Донецьк робить собі рекламу, використовуючи слоган «Сила і краса», оскільки це індустріальний центр та ще й місто мільйона троянд. Крим презентує себе як «Перлину світу», а Одеса — місто різноманітних вражень. Є тут стенди Буковини і традиційно столиці Києва. У центрі стенда знаходиться зображення стадіону фіналу Євро-2012 — НСК «Олімпійський».
Слоган українського стенда — «Саме час побачити Україну» — частина сучасної маркетингової кампанії нашої держави. Організатори сподіваються на велику увагу до нашої країни, оскільки очікується, що у зв`язку з Євро-2012 цього року Україна стане популярним туристичним напрямком.
також у паперовій версії читайте:
  • РЕКОРДИ
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ДИВА
  • ФАКТ
  • МАНДРИ
  • ЕКСПО
  • ПОСТАТІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».