Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СПОРТ
ЮВІЛЕЙНИЙ НОКАУТ
Чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF Володимир Кличко провів черговий захист титулів. У поєдинку, що відбувся в німецькому Дюссельдорфі, українець легко нокаутував француза Жана-Марка Мормека. Для 50-ї в кар'єрі перемоги нокаутом Володимирові Кличку вистачило чотирьох раундів.

Зі старту бою Мормек почав пірнати під ліву руку, клінчувати та притискатися до Володимира. Суддя розтягував опонентів, але француз все одно йшов головою вперед.
У другому раунді кілька прицільних «пострілів» Володимира, і нарешті перший нокдаун — у середині трихвилинки пройшла «двійка» з акцентом на удар із правої. До кінця раунду Володимир пресингує, але добити Мормека не вдається.
У четвертому раунді бій завершився: хвилина пресингу від Кличка, комбінація з трьох ударів, нокаут. Хоч як ховав підборіддя Мормек, нічого в нього не вийшло.
Тепер в активі Кличка-молодшого стало 57 перемог у 60 поєдинках на професійному рингу.
Згідно з рішенням IBF, Володимир Кличко повинен обов'язково зустрітися у своєму наступному поєдинку з офіційним претендентом за цією версією Тоні Томпсоном. Про інших можливих опонентів Кличко розповів на прес-конференції після бою.
«Є Девід Прайс, який навіть вищий за мене, є Тайсон Ф'юрі, котрий і більший, і важчий за мене. Є Повєткін, Мітчелл, Арреола, який нокаутував Еріка Моліну у першому раунді. Гадаю, Арреола цілком заслуговує на чемпіонський бій»,— резюмував Володимир Кличко.
Тим часом його старший брат Віталій спростував чутки про те, що наступний бій він проведе з Девідом Хеєм. «Домовленості немає, це все вигадки. Вірте лише офіційній інформації»,— сказав Кличко на прес-конференції в Києві.
також у паперовій версії читайте:
  • РАМОС ЗНОВУ ВІДБИРАЄ ОЧКИ У ЛУЧЕСКУ
  • РУПОЛЬДИНГ ДАРУЄ «БРОНЗУ»

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».