Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
«ГРЕЦЬКИЙ СОЛОВЕЙ» ЗАСПІВАЄ В «УКРАЇНІ»
Легендарний співак сучасності Деміс Руссос сьогодні виступить у Києві в Національному палаці «Україна», повідомляє newsru.ua. Він приїжджає з сольним концертом, аби представити шанувальникам нові пісні, що увійшли до альбому DEMIS, і, звісно ж, виконати відомі класичні хіти старих альбомів, які удостоїлися статусу золотих, платинових і діамантових. Концерт 65-річного виконавця стане чудовим подарунком до Міжнародного жіночого дня, адже всі пісні маестро є нескінченним освідченням у коханні до жінки.

За свою сорокарічну кар'єру Руссос випустив понад 25 музичних платівок, продав більш ніж півмільярда копій альбомів і брав участь у записі саундтреків до голлівудських фільмів «Вогненні колісниці» і «Той, що біжить по лезу бритви».

«КУРОРТНИЙ РОМАН» У КИЄВІ
На відвідувачів Музею сучасного мистецтва України чекає грандіозний «Курортний роман» — масштабна виставка понад 300 робіт 70-ти кримських художників (живопис, графіка) в межах відомого проекту «Арт-карта Україна», повідомляє moemisto.com.ua. Як і в інших виставках проекту (Львів, 2007; Одеса, 2009), у залах музею створено унікальну ситуацію: під одним дахом виявиться кілька поколінь художників, творчість яких представляє різноманітну арт-палітру Криму від кінця XIX ст. і до нашого часу.
Захопливу віртуальну подорож півостровом «проведуть» метри української школи живопису, серед яких — Іван Айвазовський, Максиміліан Волошин, Валентин Бернадський, Микола Бортников, Федір Захаров, Петро Столяренко. Разом із ними представлено роботи талановитого молодого покоління кримчан.

КРАСА МИЛЬНИХ БУЛЬБАШОК
Шотландський фотограф Джейн Томас досліджує мильні бульбашки через об'єктив фотокамери, повідомляє gazeta.ua. Вона фотографує візерунки, які виникають, коли промені світла потрапляють на тонку плівку мильної води.
Для цього Джейн користується звичайним кільцем для видування мильних бульбашок діаметром 18 мм. Матеріалами є вода в поєднанні з гелем для рук або милом, шампунем. Іноді вона додає цукор, щоб створити різноманітність красивих візерунків. Працює переважно у душі.
також у паперовій версії читайте:
  • ВЕЛИКИЙ СОЛЬНИЙ КОНЦЕРТ ДЖАМАЛИ
  • «ГАМЛЕТ У ГОСТРОМУ СОУСІ»
  • 3D-КАРТИНИ НА СНІГУ
  • ЗМАГАННЯ КОМІКІВ І МІМІВ
  • ВИСТАВКА СУЧАСНИХ ІКОН
  • КОЛЕКЦІЯ ЛЯЛЬОК-МОТАНОК
  • «ЗОЛОТІ СТРУНИ» БАНДУРИ
  • NEW MUSICAL EXPRESS РОЗДАВ НАГОРОДИ
  • НА «ЄВРОБАЧЕННЯ» ПОЇДЕ 75-РІЧНИЙ СПІВАК

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».