Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); З НОВИМ РОКОМ!
УМОВИ, ПРЯМО СКАЖЕМО, ДРАКОНІВСЬКІ
Як і в чому зустрічати Новий рік? Це запитання ми ставимо собі щороку, намагаючись якомога краще підготуватися до свята і врахувати всі особливості, притаманні його знаку.

Оскільки 2012 рік перебуває під заступництвом чорного водяного Дракона і у цієї міфічної істоти чимало власних переваг, готуючись до зустрічі з ним, ми повинні намагатися їх урахувати. Передусім пам'ятайте, що Дракона дратують смуток і сірість, він вимагає всього нового і свіжого. Тому не повторюйтесь, а зробіть свято оригінальним, не схожим на минулорічне.
Наприклад, приготуйте для своїх гостей і членів сім'ї невеликі подарунки. Бажано із зображенням господаря року, що настає. Це можуть бути тарілки, чашки, ручки, брелки, підвіски для телефону або магнітики на холодильник. А також календар-плакат, картина, статуетка, м'яка або будь-яка інша іграшка. Не говорячи вже про ювелірні вироби: браслети, обручки, кулони, сережки тощо.
Щоб максимально використати захисну енергію дракона, його зображення рекомендується носити із собою: в сумочці, кишені, у вигляді прикраси.
Вважається, що дракон любить екстравагантне та навіть зухвале вбрання. Та коли ви відчуваєте, що це не ваше, не варто навіть витрачати час на примірку. Виберіть те, в чому відчуватимете себе комфортно. Для цього одяг повинен бути зручним і елегантним.
Астрологи не дійшли думки, якому кольору віддати перевагу. Одні вважають, що у новорічному вбранні має переважати чорний, інші наполягають на чорно-жовтій (золотій) гамі. Третім подобаються яскраво-червоний і яскраво-зелений кольори, але за умови, щоб у будь-якому вбранні була хоч крапелька чорного. Наприклад, у вигляді прикрас і пояса.
Якщо ви маєте фантазію і додасте собі трохи казкового вигляду, то вогнедишний красень, напевно, охоронятиме вас увесь рік. Але коли для вас це надто сміливо, можете обмежитися яскравим доповненням до основного костюма. Хоча б один аксесуар під час зустрічі року Дракона повинен сяяти.
Перш ніж остаточно визначитеся з новорічним убранням, позбудьтеся всього негативного, що накопичилося за рік у вашій душі й приготуйтеся до приємних емоцій. В іншому разі навіть найкращий костюм не зможе врятувати ситуацію.
Святкове новорічне меню мусить бути щедрим, бо Дракон любить добре попоїсти. Увертюра будь-якого застілля — закуски і салати. Не секрет, що він не байдужий до м'яса, тому на столі обов'язково мають бути м'ясні страви. А також риба — мешканка води (під впливом водної стихії проходитиме 2012 рік).
Отже, обирайте будь-які страви — від екзотичних східних до відомих і улюблених — олів'є, заливних і оселедця «під шубою». Тільки не забудьте про спеції, їх мусить бути багато і найрізноманітніших. До речі, враховуючи те, що Дракон родом із Китаю, можна припустити, що йому сподобається китайська кухня.
За кілька хвилин до зустрічі Нового року, проводжаючи старий, зосередьтеся на хороших подіях, котрі приніс вам рік, що минає, і подякуйте йому за це. Як тільки годинник проб'є північ, нагадайте собі, що в цьому кармічному році за всі вчинки і думки нам повернеться сторицею.
Рік Дракона несе яскраво виражену енергію прагнення до досягнення поставленої мети, хоробрість, мудрість, справедливість, далекоглядність та успіх в усіх починаннях.

Поради збирала Валентина СОТНИКОВА, Укрінформ
також у паперовій версії читайте:
  • КНИГА-МАНДРІВНИК З ІСТОРІЇ КАЛЕНДАРЯ
  • НА СКІЛЬКИ ПОТЯГНЕ «СВЯТКОВИЙ КОШИК»?
  • НА ЗМІЯ НАДІЙСЯ...

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».