Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
ЯЛИНКИ НАПРОКАТ
В Одесі комунальники організували унікальну передноворічну акцію для жителів міста — ялинки напрокат, повідомляє tsn.ua. Мета цієї послуги — уникнути масового післясвяткового викидання зрізаних хвойних дерев.
Узяти пухнасту красуню напрокат можна на весь період новорічних свят за половину її ринкової вартості. Дерева легко транспортувати, оскільки їх поміщено до спеціальних горщиків із ґрунтом. Доставку додому і вивезення ялинки після свят узяли на себе організатори. Після завершення терміну договору орендареві повернуть 50% вартості.

НОВОРІЧНА КАРУСЕЛЬ У ЦЕНТРІ КИЄВА
У столиці відбулося святкове відкриття та освячення новорічно-різдвяного ярмарку, який міська влада організувала на Хрещатику та Майдані Незалежності, повідомляє ukranews.com із посиланням на повідомлення КМДА. В межах заходу працюватиме карусель і дитячий поїзд.
Зазначається, що карусель пройшла всі необхідні перевірки і має позитивні висновки профільних служб щодо безпеки її функціонування. Вона оформлена 72-ма унікальними панно ручної роботи, на яких зображено найкращі пейзажі Києва. Організатори переконані, що київська карусель стане одним із найромантичніших і найпривабливіших місць відпочинку киян і гостей столиці. На каруселі водночас можуть розміститися 60 дорослих або 72 дитини.
також у паперовій версії читайте:
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • НОУ-ХАУ
  • ФАКТ
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ПОСТАТІ
  • ДИВА

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».