Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
ШКОЛЯР НА ВИКРАДЕНОМУ ТРАМВАЇ ВОЗИВ ПАСАЖИРІВ
У російському місті Златоуст Челябінської області школяр викрав трамвай і близько 40 хвилин возив по маршруту пасажирів, повідомляє tsn.ua.
Зі слів представника Златоустівського трамвайного управління Галини Цой, 15-річний хлопець захоплювався трамваями, засвоїв теоретичний курс і неодноразово бував у депо.

«Мабуть, він побачив порожній вагон і просто не втримався»,— припустила вона.
Відомо, що підліток викрав трамвай в обідню перерву. Він зупинявся на кожній потрібній зупинці й діяв як професійний водій. Однак за проїзд не брав грошей.
Помітивши пропажу резервного вагона, співробітники депо перевели стрілки й таким чином спинили трамвай, а потім викликали поліцію. Підліток чекав на прибуття правоохоронців у кабіні.
Щодо школяра порушено кримінальну справу за статтею про «неправомірне заволодіння транспортним засобом». Утім, зі слів начальника місцевої поліції, підліток імовірніше відбудеться умовним терміном, оскільки його витівка не мала тяжких наслідків.

ПОМИЛИЛИСЯ З РОЗМІРОМ
Британець Том Боддінгем став власником домашнього капця завдовжки понад два метри, повідомляє tsn.ua. Таке взуття чоловік отримав після того, як оформив замовлення на цей товар в інтернет-магазині, співробітники якого відправили заявку на виробництво капців до Гонконгу.
Боддінгем змушений купувати взуття на замовлення тому, що, по-перше, має великий розмір ноги (більш ніж 48-й), по-друге, його права і ліва ступні відрізняються за розміром. Коли він оформляв замовлення на капці у формі лап монстра, то зазначив, що один із них має бути 14,5 розміру, а другий — 13-го.
За якийсь час Том отримав посилку зі своїми капцями і здивувався, що один із них був гігантського розміру. Виявилося, що гонконгівські виробники неправильно зрозуміли британських замовників і замість 14,5 розміру виготовили один капець 1450-го. Другий же, як і було замовлено, виконали за розміром 13.
Пара капців коштувала британцеві 15 фунтів і 50 пенсів (приблизно 18 євро). Інтернет-магазин вибачився перед Боддінгемом і пообіцяв виготовити капець-лапу правильного розміру.
Нині британець має намір виставити величезний капець на аукціон eBay.
також у паперовій версії читайте:
  • РЕКОРДИ
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ДИВА
  • ФАКТ
  • НОУ-ХАУ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».