Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
МАЙКЛ ДЖЕКСОН ОЧОЛИВ СПИСОК НАЙЗАМОЖНІШИХ НЕБІЖЧИКІВ
Журнал Forbes склав список найбагатших покійних знаменитостей. Посмертний прибуток короля поп-музики від жовтня 2010 року становив 170 млн доларів.
На другій позиції опинився завсідник подібних списків — зірка рок-н-ролу Елвіс Преслі. Реалізація записів та інших матеріалів за участю знаменитості принесла його спадкоємцям 55 млн «зелених».

Слідом за ним, на третій позиції, розмістилася Мерилін Монро, яка «заробила» майже наполовину менше.
Зазначимо, що до топ-листа найбагатших небіжчиків потрапило двоє учасників гурту The Beatles: Джон Леннон (п'яте місце і 12 млн дол) і Джордж Харрісон (13-е місце і 6 млн дол.).
Серед «новачків» рейтингу на п'ятій позиції з прибутком 12 млн доларів розмістилася Елізабет Тейлор. Акторка, нагадаємо, померла 23 березня 2011 року.
Список найбагатших небіжчиків Forbes складає щороку напередодні Хеллоуїна.

ГОЛЛІВУД ЗНІМАТИМЕ ПРОДОВЖЕННЯ УСПІШНИХ СТРІЧОК
Кінокомпанія Warner Bros. має намір зняти третій фільм про Шерлока Холмса за участю Роберта Дауні-молодшого і Джуда Лоу, повідомляє lenta.ru. Сценаристом нової серії стане Дрю Пірс. Нині він працює над сценарієм до картини «Залізна людина-3», головну роль в якій також виконує Дауні-молодший.
Другий фільм Warner Bros. про Холмса поки не вийшов у прокат. Картину випустять на екрани з підзаголовком «Гра тіней» в середині грудня.
Дауні-молодший виконує у фільмі головну роль, Лоу грає доктора Ватсона. Головного антагоніста — професора Моріарті — зобразив Джаред Харріс. Крім того, в стрічці зайняті Рейчел Макадамс, Нумі Рапас і Стівен Фрай. Режисер «Шерлока Холмса-2», як і першої серії,— Гай Річі.
У свою чергу, кіностудія Paramount вирішила зняти четверту і п'яту частини франшизи «Трансформери». Посприяло цьому рішенню те, що третя картина, яка вийшла у прокат 29 червня, стала найкасовішою в історії компанії (вона першою за 99 років існування студії подолала мільярдний рубіж).
Робота над продовженням може розпочатися наприкінці 2012-го — на початку 2013 рр. Тим часом студія вже встигла схвалити низку ідей сценариста Ерен Крюгер, Стівен Спілберг погодився продовжити продюсування стрічок, а режисер Майкл Бей, який зробив перші три частини, висловив готовність взятися за четверту і п'яту.
Серії зніматимуть одна за одною — так само, як робили другу і третю частини «Піратів Карибського моря».
Водночас Шайя Лабеф, котрий знімався в трьох частинах, більше не хоче працювати в цій франшизі, натомість у ній може з'явитися Джейсон Стетхем.
Додамо, що наступної весни в Голлівуді відкриють перший тематичний парк розваг, присвячений «Трансформерам». Бей брав участь у його створенні як креативний консультант. Трохи пізніше аналог парку може з'явитися у Китаї.
також у паперовій версії читайте:
  • ТРАВОЛТА І ДЕ НІРО ВПЕРШЕ ЗІГРАЮТЬ РАЗОМ
  • ПОЛОГИ ЯК ПЕРФОМАНС
  • ЕДГАРД ЗАПАШНИЙ ВСТАНОВИВ РЕКОРД
  • НА БАТЬКІВЩИНІ ШЕКСПІРА ПРОТЕСТУЮТЬ ПРОТИ ФІЛЬМУ «АНОНІМ»
  • ДЖЕННІФЕР ЛОПЕС — «ЖІНКА РОКУ»
  • QUEEN ВИПУСТИТЬ АЛЬБОМ ІЗ ВОКАЛОМ ФРЕДДІ МЕРК'ЮРІ
  • МЕРИЛІН МЕНСОН— НАЙСТРАШНІШИЙ МУЗИКАНТ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».