Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ВІДКРИЮТЬ МУЗЕЙ ГАРРІ ПОТТЕРА
У Великій Британії відкриють справжній Гоґвортс. Музей школи магії і чарів з культової саги про Гаррі Поттера (площею 14 тис. кв. метрів) з'явиться на території колишнього аеродрому біля Лондона, повідомляє 24tv.com.ua.

Експозиція міститиме оригінальні костюми та реквізит зі знімального майданчика усіх частин стрічки. Відвідувачі матимуть змогу пройтися Великою залою, де тисячі учнів Гоґвортсу розподіляв по факультетах балакучий «сортувальний капелюх», відвідати спальні кімнати та класи, навіть побувати у кабінеті директора магічної школи — чарівника Дамблдора.
Окрім того, глядачі зможуть побачити маленьку комірчину під сходами, де ночував Гаррі Поттер у скупих Дурслів, та кухню родини Візлі.
У акторів, які буквально виросли на знімальному майданчику, музей викликає неабияку ностальгію.
«Це надзвичайно емоційне місце. Тут тисячі щасливих спогадів, і я радію можливості знову повернутися сюди. Ви навіть можете побачити, як я ховаюсь десь у кутку і виголошую магічні заклинання, щоб знову відчути ту неповторну атмосферу»,— зазначає актор Том Фелтон.
«Мені приємно і водночас дивно повернутися до Гоґвортсу і знову усіх побачити. Ми закінчили зйомки майже рік тому і от ми знову разом. Я просто вражений, мені тут дуже подобається»,— ділиться враженнями актор Руперт Грінт.
Хоч відкриття музею заплановано на 31 березня 2012 року, квитки уже надійшли у продаж.

«МІЦНИЙ ГОРІШОК-5» ОТРИМАВ НАЗВУ
Анонсовано офіційну назву п'ятого фільму серії «Міцний горішок». Стрічка називатиметься A Good Day to Die Hard. Головного героя, Джона Макклейна, знову зіграє Брюс Вілліс. Цього разу він вирушить до Москви. Ще однією ключовою дійовою особою стане син Макклейна, повідомляє lenta.ru.
Режисерське крісло студія 20th Century Fox запропонувала Джону Муру, котрий зняв фільми «Омен» (2006), «Політ Фенікса» і «Макс Пейн». Сценарій до нової стрічки написав Скіп Вудс, який працював раніше над картинами «Люди Ікс: Початок. Росомаха» і «Команда А».
Передбачається, що стрічка Мура вийде в прокат у лютому 2013 р.
Першу частину «Міцного горішка» випустили на екрани 1988 року. Четвертий і останній наразі фільм серії вийшов у прокат у червні 2007-го.
також у паперовій версії читайте:
  • МЕТТ ДЕЙМОН ЗНІМАТИМЕ КІНО
  • ВИЙШОВ ТРЕЙЛЕР ФІЛЬМУ ПРО МОНРО
  • ПЛАТІТЬ, ХТО СКІЛЬКИ ЗМОЖЕ
  • ПОРТРЕТ СТІВА ДЖОБСА ВИКЛАДЕНО МАЙЖЕ З ЧОТИРЬОХ ТИСЯЧ ЯБЛУК
  • РЕЙТИНГ НАЙКРАЩИХ ДІДЖЕЇВ СВІТУ
  • «АВАТАР» НАЙБІЛЬШЕ ЗАВАНТАЖУВАЛИ У ТОРРЕНТАХ
  • JAY-Z — МУЛЬТИПЛІКАЦІЙНИЙ ПЕРСОНАЖ
  • ЛІАМ ГАЛЛАХЕР НЕ ПРОТИ ВІДНОВИТИ OASIS

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».