Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СУСПІЛЬСТВО
У ВІВТОРОК БУДЕ ВИРОК?
До Кримінального кодексу не буде внесено поправки, які декриміналізують «статтю Тимошенко».
Про це, як повідомляє «Українська правда», в коментарі журналістам сказав лідер фракції БЮТу Іван Кириленко: «Руху назустріч немає жодного. Немає ні надії, ні проблисків».
Він також прогнозує на цьому етапі засудження Тимошенко: «Категорично у вівторок буде оголошено сім років тюрми».

«Ми подамо поправку в законопроект Президента щодо декриміналізації статті, за якою проходить Тимошенко. Але ж я бачу по обличчях своїх колег — глухоніма сцена, тобто вона не пройде»,— сумнівається бютівець.
І. Кириленко зазначив, що регламент не дозволяє вносити між першим і другим читанням поправок, які суттєво змінюють закон.
«Поява на друге читання статті, яка не була при першому читанні,— це порушення регламенту Верховної Ради, який на сьогодні має силу закону. Ми пропонуємо внести до проекту Президента вже в першому читанні поправку. Навіть з голосу можна додати одну статтю в першому читанні»,— зауважив він.
На момент підписання цього номера газети у світ ситуація щодо поправок до Кримінального кодексу залишалася без змін.

[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

[an error occurred while processing this directive]
також у паперовій версії читайте:
  • НОБЕЛІВСЬКІ ЛАУРЕАТИ-2011
  • У ФОКУСІ ЗАРУБІЖНИХ ЗМІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».