Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
У ГОЛЛІВУДІ СТВОРЯТЬ СЕРІАЛ ДЛЯ FACEBOOK
Компанія Warner Bros. — один із найбільших голлівудських виробників кіно- і телепродукції — готова представити серіал, створений спеціально для соціальної мережі Facebook, повідомляє NEWSru.ua. Студія називає новий жанр не звичною назвою «телесеріал», а новою — «соціальний серіал». Він почнеться на Facebook 18 жовтня, складатиметься із шести епізодів і називатиметься «Цілься вище».

За словами творців, музику, яку слухатимуть герої серіалу, буде взято з плейлістів користувачів Facebook, декорації — з їхніх фотографій.
Warner Bros. відома за такими телесеріалами, як «Друзі», «Теорія великого вибуху», «Два з половиною чоловіки» та інші.
За версією журналу Vanity Fair, засновник Facebook Марк Цукерберг — найвпливовіша людина світу.

СТІНГ ВІДСВЯТКУВАВ 25-РІЧЧЯ СОЛЬНОЇ КАР'ЄРИ
Співакові виповнилося 60 років, 25 із яких він провів на сцені у ролі сольного виконавця, повідомляє 24tv.com.ua. Стінг сподівається, що навіть у 85 почуватиметься так само добре, як і зараз, а музику не покине нізащо.
«Я б не зміг жити без музики. Я або гратиму, або помру. Третього не дано. Сподіваюсь, наступні 25 років будуть такими самими, як і ці. У мене просто немає вибору»,— зазначає музикант.
Наприкінці 70-х Стінг дебютував як лідер гурту The Police. Група підкорила серця мільйонів хітами Every Breath You Take та Every Little Thing She Does Is Magic. А за кар'єру сольного виконавця музикант продав кілька мультиплатинових альбомів і отримав 16 «Греммі». Зупинятися на досягнутому Стінг не має наміру. Щойно закінчивши чергове світове турне, він готується до нового під назвою Back to Bass Tour, яке розпочнеться вже цього місяця.
«Я повертаюся до основ. Гратиму на бас-гітарі у маленькому гурті. Нещодавно у мене закінчилося 200-денне турне з симфонічним оркестром, тож хочеться повернутися до того, до чого я звик»,— додає Стінг.
Попри роки у музиці та досвід, музикант зауважує, що він має багато чого навчитися, а робота зі справжніми професіоналами змушує працювати над собою.
«Мені ще дуже багато потрібно навчитися. Коли працюєш із професіоналами, усвідомлюєш, який довгий шлях потрібно пройти, і це добре. Музика не закінчується. Ніхто не може сказати: «Тепер я все вмію». Так скажеш хіба тоді, коли помреш»,— наголошує музикант.
Нещодавно світ побачив реліз із трьох його дисків під назвою Sting: 25 Years, а 18 жовтня надійде у продаж платівка під назвою «Стінг: найкраще за 25 років». Диск міститиме 12 пісень артиста, які пройшли ремастеринг. А ще у планах співака — реліз нового альбому.
також у паперовій версії читайте:
  • ШАКІРА КУПИЛА КАРИБСЬКИЙ ОСТРІВ
  • ШКОЛЯРАМ ПОКАЖУТЬ ЗІРОК БЕЗ ФОТОШОПУ
  • САМ СОБІ РЕЖИСЕР
  • ВІДКРИТО ВИСТАВКУ КАРТИН ІЗ ПРАХУ ЛЮДЕЙ
  • ПРАЦЮЄ НАД ПРОДОВЖЕННЯМ «СЯЙВА»
  • ВІЗИТНА КАРТКА PINK FLOYD З'ЯВИЛАСЯ В НЕБІ
  • ОТРИМАВ ПРЕМІЮ ДВОРІЧНОЇ ДАВНИНИ
  • ЧЕКАЄМО НА НОВИЙ АЛЬБОМ AEROSMITH
  • ВІДВЕРТА БІОГРАФІЯ КОРТНІ ЛАВ
  • ДЖОАН РОУЛІНГ НАГОРОДИЛИ ЗА БЛАГОЧИННІСТЬ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».