Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
ПОГАНИЙ НАСТРІЙ— БИЙ ПО ГРУШІ!
На одній зі станцій метрополітену в Шанхаї було встановлено гігантські боксерські груші, на яких стомлені, сердиті або нетверезі пасажири можуть зігнати свої почуття.

Таке нововведення зроблено тому, що більшість пасажирів, по-перше, веде нерухливий спосіб життя, і груша допоможе «розім'ятися», по-друге, в ранкові та вечірні години пік безліч пасажирів не встигають, нервують, тому боксерський мішок може бути чудовим предметом для зняття стресу. Крім того, краще побити грушу, ніж зіпсувати настрій або нагрубити працівникам метро.
Напис на грушах закликає: «Кожен рік вам доводиться чекати на платформі 1824 хвилини. Не втрачайте часу, вдарте грушу, скиньте напруження!».
Більшість китайських пасажирів схвалює введення боксерських мішків. Проте на деяких станціях нарікають, що на платформах і так замало місця для пасажирів, не те, що для боксерських груш.

ІЗРАЇЛЬ ЗАХИЩАТИМЕ ЕВКАЛІПТ
Ізраїльська влада має намір посадити евкаліпти на кордоні з сектором Газа, які ускладнять обстріл території Ізраїлю, повідомляє Israel National News.
Дерева буде висаджено в ланцюжок завдовжки 12 км. Це дасть змогу перекрити зону обстрілу поблизу 11 міст, розташованих уздовж кордону з сектором Газа.
Армія оборони Ізраїлю розраховує, що лісосмуга знизить точність потрапляння палестинських стрілків. Евкаліпти за п'ять років виростають на вісім метрів. Надалі вони досягають висоти від 90 до 155 м. Ці дерева можуть стояти до 500 років. Крім того, евкаліпти повинні принести користь бджільництву.
На західному березі Йордану ізраїльська влада в 2003 році побудувала стіну безпеки заввишки шість метрів.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • НОУ-ХАУ
  • ФАКТ
  • РЕКОРДИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».