Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
ЗАСТРАХУВАВСЯ ВІД ПОТОПУ
Ентузіаст із Нідерландів Йохан Хойберс будує повномасштабну точну копію Ноєвого ковчега. Своєму проекту він дав назву «Йоханів ковчег», повідомляє tsn.ua. Будівельний майданчик знаходиться в Дордрехті — містечку, яке розташоване за годину їзди від Амстердама.
Йохан — досвідчений майстер. Спорудженням ковчега займається вже три роки. Він ретельно збирав інформацію про пропорції плавзасобу і його форму, велику увагу приділив деталям. Головним джерело інформації для нього стала Біблія.

У довжину судно за розміром — як футбольне поле, у висоту — як чотириповерхова будівля. До того ж на ковчезі можна буде виходити в море.
Хтось вважає Йохана диваком, хтось — божевільним. Зайнятися незвичайним проектом його спонукало те, що одного разу йому приснилося, ніби Голландію спіткала жахлива повінь. Прокинувшись вранці, він узявся за будівництво, щоб у разі природної катастрофи бути напоготові.
Роботу над ковчегом ще не закінчено, але план Йохана полягає в тому, щоб прибути на судні до Лондона на відкриття XXX літніх Олімпійських ігор 2012 року.
Населити ковчег він має намір тваринами, щоправда, пластмасовими, але в натуральну величину.

ІЛЮЗІОНІСТ ПРОЙШОВСЯ ПО ТЕМЗІ
Британський ілюзіоніст Стів Фрейн, відомий під псевдонімом Динамо, пройшовся по Темзі уздовж будівлі парламенту в Лондоні, повідомляє lenta.ru. Прогулянка стала частиною промоушн-кампанії, приуроченої до виходу нового телевізійного шоу фокусника Dynamo: Magician Impossible.
Динамо йшов по Темзі кілька хвилин, після чого його забрав поліцейський катер. Як виявилося, поява катера також була частиною фокуса.
Незабаром після цієї демонстрації представники ілюзіоніста розповсюдили фотографії, на яких він зображений під час прогулянки по воді. Менеджери Динамо запевнили працівників ЗМІ, що знімки справжні.
Динамо не прокоментував свій фокус і не розкривав його секретів. Чи буде він робити подібне в майбутньому, також не повідомляється. Як і те, чи увійде запис прогулянки по Темзі в нове шоу фокусника.
Відомо, що в програмі Dynamo: Magician Impossible можна буде побачити, як він відправляє до скляної пивної пляшки мобільний телефон і перетворює сніг на діаманти.
Динамо виступає від 2002 року. За час своєї діяльності побував на кількох десятках телевізійних шоу, під час яких демонстрував свої здібності ведучим і їхнім гостям. Учасниками його фокусів часто стають зірки шоу-бізнесу. Так, із Динамо співпрацювали Jay-Z, Періс Хілтон та гурт Coldplay.
також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ФАКТ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».