Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ЛІДЕР ЗА КІЛЬКІСТЮ ПОМИЛОК
Картина Метью Вона «Люди Ікс: Перший клас» стала лідером 2011 року за кількістю виявлених помилок. Творці порталу Movie Mistakes склали список із 24 ляпів, знайдених у фільмі, повідомляє lenta.ru.

Зокрема, в одній зі сцен у мутанта Еммі Фрост (героїні актриси Дженьюері Джонс) змінюється зачіска. Крім того, уважні глядачі помітили в «Першому класі» анахронізми і сюжетні невідповідності з іншими стрічками серії «Люди Ікс».
Картина «Люди Ікс: Перший клас» вийшла на екрани в червні 2011 року. Згідно з відомостями з сайту BoxOfficeMojo, фільм устиг зібрати в прокаті 320 млн дол. США (при бюджеті 160 млн дол.). Відразу після релізу стрічка очолила американський прокат, зібравши за вихідні 56 млн дол.
У числі інших лідерів цього року за кількістю помилок на сайті Movie Mistakes згадуються «Пірати Карибського моря: На дивних берегах» — 13 ляпів і «Пол: Секретний матеріальчик» — 12 ляпів.

СТАРА КАЗКА НА НОВИЙ ЛАД
У мережі з'явився перший трейлер до римейка «Трьох мушкетерів» Александра Дюма, повідомляє 24tv.com.ua.
Режисер Пол Андерсон, чоловік Міли Йовович, завершив зйомки легендарного роману і представляє публіці найцікавіші кадри з фільму. Картину знято в кращих традиціях голлівудських екшенів: грандіозні спецефекти, величезна кількість надскладних трюків і, звичайно, 3D-супровід.
На окрему увагу заслуговує зірковий склад, зібраний у стрічці. У проекті знялися Міла Йовович, Крістоф Вальц і Орландо Блум. Вони чудово втілили образи улюблених персонажів — леді Вінтер, кардинала Рішельє та герцога Бекінгема.
Чотирьох кращих друзів — Д'Артаньяна, Атоса, Портоса і Араміса зіграли Логан Лерман, Метью Макфейден, Рей Стівенсон та Люк Еванс. Дізнатися, чи доблесні герої досі живуть за правилом «один за всіх і всі за одного», ми зможемо вже восени. Прем'єру стрічки в Україні заплановано на 14 жовтня.
також у паперовій версії читайте:
  • УКРАЇНСЬКИЙ ФІЛЬМ ВИБОРОВ ГРАН-ПРІ НА БРЮССЕЛЬСЬКОМУ КІНОФЕСТИВАЛІ
  • ІСПАНСЬКІ «ХВИЛІ» ПЕРЕМОГЛИ В МОСКВІ
  • «НЕ БІЙСЯ, Я З ТОБОЮ». ДАЛІ БУДЕ
  • М'ЯСНУ СУКНЮ ЛЕДІ ГАГИ ВИСТАВЛЯТЬ У МУЗЕЇ ЗАЛУ СЛАВИ РОК-Н-РОЛУ
  • НОВА СТРІЧКА МАДОННИ ПОБОРЕТЬСЯ ЗА «ОСКАР»
  • НАЙПРИВАБЛИВІШІ ВЕГЕТАРІАНЦІ
  • НА ПОСАДУ ДЖОНА ГАЛЬЯНО ПРИЗНАЧЕНО БІЛЛА ГЕЙТЕНА

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».