Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ЖУРІ ВЕНЕЦІАНСЬКОГО КІНОФЕСТИВАЛЮ ОЧОЛИТЬ ДАРРЕН АРОНОФСЬКІ
Цього року журі Венеціанського кінофестивалю очолить американський кінорежисер Даррен Аронофські, повідомляє сайт кінофоруму. У заяві організаторів його назвали «ключовою постаттю сучасного кінематографа».
Особливо відзначається його остання робота, стрічка «Чорний лебідь», головні ролі в якій виконали Наталі Портман, Міла Куніс і Венсан Кассель. 2010-го саме вона відкривала Венеціанський кінофестиваль.

Крім того, 2008 року Даррена Аронофські визнали гідним головної нагороди Венеціанського кінофестивалю — «Золотого лева» — за фільм «Рестлер» із Міккі Рурком у головній ролі.
68-й Венеціанський кінофестиваль відкриється 31 серпня і триватиме до 10 вересня.

МІСТЕР ТРОЛОЛО ЗАПИСАВ ПІСНЮ ДЛЯ «СМІШАРИКІВ»
Співак Едуард Хіль, більше відомий у світі як Містер Трололо, записав пісню для повнометражного анімаційного фільму «Смішарики. Початок», повідомляє tsn.ua. Ця композиція стане основною закадровою темою мультфільму, продюсером якого виступає Тимур Бекмамбетов.
Співак зазначив, що раніше ніколи не записував пісні для мультфільмів, а також розповів, що зумів виконати твір із четвертого дубля.
Повнометражна версія популярного дитячого серіалу «Смішарики» вийде наприкінці року. На відміну від серіалу, в кіноверсії з'явиться негативний герой. Картина піде в прокат у форматі 3D.
Серіал «Смішарики» виходить з 2004 року, крім Росії, він користується популярністю в США, Великій Британії та Німеччині.

ВІДКРИВ РЕСТОРАН ПІД ГАСЛОМ«ЗАПЛАТИ, СКІЛЬКИ ЗМОЖЕШ»
Джон Бон Джові, котрий заснував власну доброчинну організацію Jon Bon Jovi Soul Foundation, відкриває «ресторан» під гаслом «заплати, скільки зможеш» в американському місті Ред-Банк, повідомляє 24tv.com.ua.
«Так відомий філантроп Бон Джові поєднає бізнес, благодійність та їжу»,— пише видання The Business Insider.
Задум музиканта схвалила міська влада. Заклад буде розміщено в будівлі старого автомобільного магазину. Очікується, що він почне роботу цієї весни. У ньому подаватимуть страви за заниженою вартістю або зовсім безплатні. При цьому відвідувачам пропонуватимуть заплатити за обід стільки, «скільки їм зручно».
також у паперовій версії читайте:
  • ШВАРЦЕНЕГГЕР ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДО «ТЕРМІНАТОРА-5»
  • ГОЛОВНА РОЛЬ У ЧЕТВЕРТОМУ «БОРНІ» ДІСТАЛАСЯ РЕННЕРУ
  • СІМЕЙНА ПРЕМ'ЄРА ФІЛЬМУ ВІД ДЖУЛІЇ РОБЕРТС
  • БІБЕР, ЛАЙВЛІ Й БРУНО МАРС ПОТРАПИЛИ ДО СПИСКУ TIMES
  • СИН ОЗЗІ ОСБОРНА ЗНІМЕ ФІЛЬМ ЖАХІВ
  • ОПУБЛІКУЮТЬ ЩОДЕННИКИ ДЖОРДЖА ХАРРІСОНА
  • ФІЛЬМИ, ЯКІ ЗМУШУЮТЬ ГЛЯДАЧІВ БРЕХАТИ
  • ЗАСНОВНИК SCORPIONS НАПИСАВ КНИГУ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».