Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
ОПРИЛЮДНИЛИ«СЕКРЕТНІ МАТЕРІАЛИ», ПОВ'ЯЗАНІ З НЛО
Уряд Великої Британії опублікував на сайті державного архіву 35 файлів про невідомі літаючі об'єкти (НЛО), які раніше були засекречені, повідомляє tsn.ua. У вільний доступ викладено понад вісім тисяч сторінок документів зі свідченнями військових і цивільних осіб, які спостерігали або нібито мали контакти з НЛО. Значна частина розсекречених матеріалів датується періодом, що охоплює 1997—2005 роки.

Востаннє Британія публікувала подібні документи наприкінці лютого минулого року. Тоді міністерство оборони розсекретило 24 справи «секретних матеріалів» про випадки спостереження за НЛО за період від 1994 до 2000 рр., які сумарно становлять більш ніж шість тисяч сторінок.
Додамо, що торік у грудні Нова Зеландія оприлюднила документи стосовно НЛО, зібрані між 1954 і 2009 роками. Вони містять малюнки літаючих тарілок і гуманоїда, якого нібито бачили на території країни, свідчення військовослужбовців, цивільних льотчиків, представників влади та місцевих жителів. Усього в архіві близько двох тисяч сторінок.

«ЛЬОДЯНИЙ» ЕЦІ «ОТРИМАВ» ОБЛИЧЧЯ
Учені з Південно-Тірольського археологічного музею в Італії відтворили зовнішній вигляд людини, тіло якої перебувало в льодовику понад п'ять тисяч років, повідомляє РІА «Новости».
«Льодяну людину» знайшли в Альпах на кордоні Італії та Австрії 1991-го. Спочатку вважали, що це загиблий альпініст, але пізніше з'ясували, що муміфікованому тілу більш як п'ять тисяч років — останки Еці датують періодом від 3365 до 3118 рр. до нашої ери. Він загинув від стріли, що влучила в плече.
Голландські фахівці, брати Адрі й Альфонс Кенніси, котрі раніше відтворили вигляд неандертальців, за допомогою комп'ютерної томографії отримали тривимірне зображення тіла Еці, а потім відновили його обличчя і фігуру.
Він виявився чоловіком середнього віку з грубою, зморшкуватою шкірою, глибоко посадженими очима і бородою. Раніше припускали, що в нього були блакитні очі, але останні дослідження засвідчили, що очі «льодяної людини» карі.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • НОУ-ХАУ
  • РЕКОРДИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».