Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
DEEP PURPLE ВИСТУПАТИМУТЬ У КИЄВІ
У Міжнародному виставковому центрі 25 березня відбудеться концерт живої легенди хард-року групи Deep Purple в межах європейського турне, яке музиканти розпочали 26 жовтня 2010 року концертом у Празі. До кінця року гурт виступив у Польщі, Бельгії, Франції, Швейцарії й Німеччині, а в березні 2011-го відвідає з гастролями країни СНД: 21-го — Санкт-Петербург, 23-го — Москву, після Києва музиканти вирушать до Мінська (Білорусь), де дадуть концерт 27-го.

Склад групи неодноразово кардинально змінювався, проте це вливання свіжої енергії щоразу йшло лише на користь. Нині її кістяк становлять вокаліст Ян Гіллан, гітарист Стів Морс, бас-гітарист Роджер Гловер, клавішник Дон Ейрі (у минулому клавішник Rainbow) і ударник Ян Пейс (єдиний музикант, який брав участь у всіх складах Deep Purple).
Створений 1968-го в Англії колектив, названий спочатку Roundabout, який потім став «темно-ліловим», зазнав у різні роки злети і падіння.
Музичні критики вважають гурт одним із найпомітніших і найвпливовіших у «важкій музиці» 70-х років, високо оцінюють його внесок у розвиток прогресивного року і хеві-металу. Музиканти «класичного» складу Deep Purple (зокрема гітарист Річі Блекмор, клавішник Джон Лорд, барабанщик Ієн Пейс) — інструменталісти-віртуози.
У світі продано близько 150 млн примірників альбомів групи. Нині Deep Purple досягли вражаючої світової популярності й визнання, але не спочивають на лаврах. А як і раніше, радують своїх шанувальників і поціновувачів класичного хард-року, випускаючи нові альбоми та гастролюючи по світу.
Музиканти обіцяють, що на концерті неодмінно прозвучать більш-менш нові композиції, а також давні улюблені хіти, такі як Smoke on the water або Burn.

КРІСТЕН СТЮАРТ ПЕРЕВТІЛИТЬСЯ В БІЛОСНІЖКУ
Зірка «Сутінків» Крістен Стюарт зіграє головну роль у картині «Білосніжка і єгер», повідомляє tsn.ua. Чутки про це з'явилися ще в січні, проте лише зараз вони отримали офіційне підтвердження.
Сюжет стрічки частково заснований на казці братів Грімм. Зла королева наймає єгеря для вбивства Білосніжки, але він вирішує врятувати дівчину і вчить її навичок виживання. Роль королеви виконає Шарліз Терон, а єгеря — Віго Мортенсен. Цікаво, що задля участі у «Білосніжці» Терон відмовилася від ролі особистого секретаря Едгара Гувера у картині «Гувер» Клінта Іствуда з Леонардо ді Капріо у головній ролі.
Режисер «Білосніжки і єгеря» — Руперт Сандерс, прем'єру фільму призначено на грудень 2012 року.
Наразі Стюарт і Мортенсен разом працюють над іншим проектом — екранізацією роману Джека Керуака «У дорозі». Крім них, у стрічці знімаються Сем Райлі, Гаррет Хедлунд, Кірстен Данст, Стів Бушемі та Емі Адамс, номінована цього року на «Оскар» за роль у «Бійці». Вихід картини заплановано на грудень цього року.
«Білосніжка і єгер» — не єдина екранізація твору братів Грімм, що в розробці. Так, режисер «Клітки» Тарсем Сінгх працює над фільмом «Білосніжка братів Грімм». Сюжет зберігається в таємниці, але відомо, що роль злої королеви у стрічці виконає Джулія Робертс.
також у паперовій версії читайте:
  • МЕЛУ ГІБСОНУ ПРИСУДИЛИ ТРИ РОКИ УМОВНО
  • НАЙРОЗКІШНІША ЗНАМЕНИТІСТЬ
  • ПРЕЗЕНТОВАНО НОВИЙ КЛІП МАЙКЛА ДЖЕКСОНА
  • ПИШЕ РОМАН ПРО ВБИВСТВО ДЖОНА КЕННЕДІ
  • АКТРИСА ПЕРЕРВАЛА НАВЧАННЯ В УНІВЕРСИТЕТІ
  • НАСТУПНИЙ ФІЛЬМ РОБИТИМЕ В РИМІ
  • ПРО КОТА ЗІ «ШРЕКА» ЗНЯЛИ 3D-МУЛЬТФІЛЬМ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».