Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
ТУРИСТИ ВИЯВИЛИ В БРИТАНСЬКОМУ ОЗЕРІ НЕВІДОМЕ ЧУДОВИСЬКО
Двоє туристів, котрі пливли на байдарках на британському озері Віндермір, сфотографували на камеру мобільного телефону невідому істоту, яку багато хто вже назвав новим лохнеським чудовиськом, повідомляє РІА «Новости».

Том Піклз і Сара Харрінгтон розповіли, що монстр, довжина якого імовірно близько 15 метрів, проплив по воді зі швидкістю приблизно 16 кілометрів на годину. Вони спостерігали за ним упродовж 20 секунд, перш ніж він сховався в тумані.
Це вже восьмий випадок за останні п'ять років, коли очевидці повідомляють, що бачили нового лохнеського монстра. Знімок, зроблений туристами,— єдиний доказ того, що в озері Віндермір живе таємнича істота.
«Спочатку я подумав, що це собака, але потім побачив, що це істота набагато більша, і рухалася вона дуже швидко,— сказав Том Піклз.— Судячи з контурів, які було видно під водою, вона мала величезні розміри. У неї була темна шкіра з відтінками коричневого, як у тюленя, але за формою вона не була схожа на жодну тварину, яку мені доводилося бачити».
За словами Сари Харрінгтон, істота нагадувала величезну змію. «Ми були страшенно налякані. Я думала лише про те, як швидше вибратися на сушу»,— розповіла дівчина.
Жителі містечка Боунесс-он-Віндермір, розташованого на березі озера, не вперше чують про таємничого мешканця водойми, і вже прозвали його Боу-Нессі. Місцевий викладач Стів Берніп стверджує, що також бачив монстра 2006 року.
«Те, чого я став свідком, шокувало мене. Істота з трьома горбами вселяла жах»,— розповів Берніп.
Проте є скептики, які не сприймають всерйоз слова очевидців. Директор фірми, що організовує прогулянки озером, Найджел Вілкінсон стверджує, що на озеро приїжджають мільйони туристів, але ніхто не повідомляв про те, що бачив Боу-Нессі.
Озеро Віндермір розташоване в північній частині Англії й є одним із найбільших на території острова. Площа водойми — 15 кв. км, а максимальна глибина сягає 67 м.
також у паперовій версії читайте:
  • ІМЕНИННИКИ У БЕРЕЗНІ
  • «МАРЕЦЬ СПОЧАТКУ ХМАРНИЙ, УСЕРЕДИНІ БОЛОТНИЙ — СНІП БУДЕ ДУЖЕ НАМОЛОТНИЙ»
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ФАКТ
  • РЕКОРДИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».