Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ШВАРЦЕНЕГГЕР ПОВЕРТАЄТЬСЯ
Відомий актор, який обіймав посаду губернатора Каліфорнії з 2003 до 2010 рр., нині готовий займатися не лише питаннями глобального потепління, а й кіно, повідомляє Укрінформ.
В інтерв'ю австрійським ЗМІ «Залізний Арні» сказав, що посада губернатора Каліфорнії коштувала йому втрати 200 млн доларів — таку суму отримали після підрахунку витрат, а також втрати прибутків через відмову від участі у зйомках голлівудських фільмів.

«Я про це не шкодую. Воно того варте»,— зізнався екс-губернатор. Але додав, що сподівається це виправити. Зараз у його полі зору — три сценарії, один із них, заснований на реальних подіях, зацікавив його ще до того, як він пішов у політику.
Ідеться про фільм режисера Рендала Воллеса «З крилами, як у орлів». У ньому Шварценеггеру відведено роль немолодого німецького солдата, котрий наприкінці війни отримав наказ убити групу дітей. Проте замість цього на свій страх і ризик герой вирішує заховати їх у безпечному місці.
Терміни початку робіт, бюджети, а також подробиці двох інших сценаріїв, які зірка «Термінатора», «Командо» і «Правдивої брехні» розглядає як свої майбутні кінопроекти, поки що не відомі.
Нагадаємо, 3 січня кіноактор Арнольд Шварценеггер поступився місцем губернатора Каліфорнії демократові Джері Брауну.

ГІЛЬДІЯ ПРОДЮСЕРІВ США НАЗВАЛА СВОЇХ ФАВОРИТІВ
У готелі Beverly Hilton у Лос-Анджелесі відбувся ще один передоскарівський захід — свої нагороди вручала гільдія продюсерів США, повідомляє tsn.ua. Головний приз дістався картині Тома Хупера «Король каже!», що зробило гонитву за найголовнішу кінонагороду цікавішою. Адже останні три роки «Оскар» отримували ті самі картини, яким вручали приз Гільдії продюсерів. Так сталося, що цьогоріч смаки кінопродюсерів не збіглися з думкою організаторів «Золотого глобуса» і кінокритиків — найкращою стрічкою вони визнали «Соціальну мережу» Девіда Фінчера.
Серед інших продюсерських команд, відзначених цього вечора, були ті, що працювали над серіалами,— драматичним «Божевільні» й комедійним «Американська сімейка», мультфільмом «Історія іграшок-3», міні-серіалом The Pacific і документальною картиною «В очікуванні супермена».
Власниками почесних нагород також стали «найкасовіший» кінорежисер Джеймс Кемерон і актор Шонн Пенн, якому вручили премію імені режисера Стенлі Крамера за увагу, що він приділяє актуальним проблемам американського суспільства.
Премії гільдії продюсерів Америки вручають з 1990 року. Нині відбулася 21-ша за ліком церемонія вручення нагород «за найвидатніше продюсування».
також у паперовій версії читайте:
  • ОТРИМАВ «СЕЗАРА» ЗА ВНЕСОК У СВІТОВИЙ КІНЕМАТОГРАФ
  • ВРУЧИЛИ ПРЕМІЮ «ЗОЛОТИЙ ОРЕЛ»
  • БЕЙОНСЕ ЗІГРАЄ ГОЛОВНУ РОЛЬ У ФІЛЬМІ КЛІНТА ІСТВУДА
  • АВТОРИ «СОЦІАЛЬНОЇ МЕРЕЖІ» ГОТУЮТЬ НОВИЙ ФІЛЬМ
  • ТОП-10 ПІСЕНЬ, ЯКІ НАЙБІЛЬШЕ ЗАВАНТАЖУВАЛИ З ІНТЕРНЕТУ
  • ГОЛОВНИЙ ПРИЗ ФРАНЦУЗЬКИХ КІНОКРИТИКІВ— У БОВУА Й ПОЛАНСЬКІ
  • ШЕР УСТАНОВИЛА РЕКОРД В АМЕРИКАНСЬКОМУ ЧАРТІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».