Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
У КАМБОДЖІ З'ЯВИВСЯ ХРАМ АНДЖЕЛІНИ ДЖОЛІ
На честь голлівудської зірки Анджеліни Джолі названо храм у знаменитому камбоджійському комплексі Ангкор-Ват, присвяченому богові Вішну, повідомляє tsn.ua.
«Це споруда XII ст. під назвою Та-Пром. Тепер він зветься в народі храмом Анджеліни Джолі», — розповів голова Всесвітнього індуїстського товариства Раджан Зед.

Саме у храмі Та-Пром 2001 року знімали сцени стрічки «Лара Крофт: розкрадачка гробниць», де Анджеліна грала головну роль — археолога і шукачки пригод, своєрідну жіночу версію Індіани Джонса. Після зйомок актриса усиновила хлопчика з сирітського притулку для біженців на ім'я Рат Вібол — тепер це її старший син Меддокс.
Храмовий комплекс Ангкор-Ват споруджено в VI–XII ст. у стародавній столиці кхмерів. Вважається, що площа комплексу становила до 300 тис. квадратних кілометрів, однак і 200 квадратних кілометрів, що збереглися, змушують учених визнати Ангкор-Ват найбільшим із колись створених культових споруд.

СТІВЕН КІНГ НАЗВАВ НАЙКРАЩІ ФІЛЬМИ РОКУ
Видання Entertainment Weekly разом із відомим американським письменником Стівеном Кінгом оголосило традиційну топову десятку стрічок 2010 року. На думку майстра пера, першу позицію рейтингу гідно посідає картина «Впусти мене». Це кіно є римейком однойменного шведського фільму і розповідає про підлітка Оуена, котрий заводить дивну дружбу з дівчиною-вампіром Еббі.
На другому місці — трилер «Місто злодіїв» із Беном Афлеком та Ребеккою Холл у головних ролях. Стрічка, як вважає автор книг, має жахливу назву, але глибокий зміст.
Трійку замикає картина Крістофера Нолана «Початок». Вона розповідає про грабіжників, котрі проникають у сни. Стрічку схвалили як критики, так і глядачі. «Початок» із Леонардо Ді Капріо у головній ролі заробив кругленьку суму — близько 830 млн дол.
До списку найкращих стрічок року, що минає, потрапили також «Соціальна мережа», «Химера», «Монстри» та «Не брати живим».

ГЕРОЇНІ «СЕКСУ У ВЕЛИКОМУ МІСТІ» ЖАДАЮТЬ ПРОДОВЖЕННЯ
Після того як сиквел повнометражного фільму «Секс у великому місті» розгромили критики, шанувальники Керрі, Саманти, Шарлотти та Міранди, здавалося, назавжди прощалися зі своїми улюбленими героїнями. Але де там, повідомляє tsn.ua.
Днями «Шарлотта» (Крістін Девіс) подарувала шанувальникам стрічки нову надію: вона розповіла, що квартет актрис проекту — вона, Сара Джессіка Паркер, Кім Кеттролл і Синтія Ніксон — жадає «продовження».
«Ми всі хочемо зробити це (взяти участь у зйомках нового фільму). Вважаю, залишається продумати, чи можемо ми ще якось розвинути характери героїнь»,— говорить актриса.
Це з урахуванням того, що друга частина стрічки на початку літа була знищена критиками, розчарувала багатьох глядачів і фактично провалилася в прокаті (при бюджеті 100 млн дол. зібрала 288 млн).
Перший фільм вийшов на екрани 2008 року. Тоді 65-мільйонній стрічці вдалося заробити понад 415 млн дол.
також у паперовій версії читайте:
  • УСТАНОВИЛИ РЕКОРД ДЕСЯТИЛІТТЯ
  • ЗАСНОВНИК CIRQUE DU SOLEIL МАЄ ЗІРКУ НА АЛЕЇ СЛАВИ
  • ЗНИЩАТЬ СВОЇ СТОРІНКИ В СОЦМЕРЕЖАХ ЗАДЛЯ ДОБРОЧИННОСТІ
  • ЗАКУВАЛИ У КАЙДАНИ, АБИ ПОРЯТУВАТИ ЦИРКОВИХ ТВАРИН
  • ДЕБЮТУВАВ У ТЕАТРІ
  • НА НОВОМУ ДИСКУ МАЙКЛА ДЖЕКСОНА ЗВУЧИТЬ ГОЛОС ПАРОДИСТА

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».